Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς προετοίμασε τα παιδιά της για τον Ματέο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Καθόταν στον καναπέ του πλατό της μαζί με τη συνεργάτιδά της, Ελιάννα Χρυσικοπούλου και συζήτησαν σχετικά με το πώς θα πρέπει να προετοιμάζονται τα παιδιά για το νέο σύντροφο της μητέρας, μετά από το διαζύγιο των γονιών τους.

Η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε τη δική της γνώμη για το τι πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις κάνοντας πολλούς να σκεφτούν ότι μιλάει εκ πείρας, μιας και έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση, όταν χρειάστηκε να προετοιμάσει η ίδια τα παιδιά της πριν τους γνωρίσει τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο.

«Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ηλικία ενός παιδιού και το πόσο σιγά σιγά μπαίνει στη ζωή μιας οικογένειας ένας νέος άνθρωπος. Έτσι πιστεύω εγώ» είπε αρχικά, ενώ όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σχολίασε πως αυτό έχει να κάνει και με το ταλέντο του νέου αυτού προσώπου στον ρόλο του «πατέρα» των παιδιών της συντρόφου του. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Με ενδιαφέρουν οι καλές σχέσεις, οι ειλικρινείς, που σιγά σιγά χτίζονται. Όπως χτίζουμε τη ζωή μας και τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας, με τον περίγυρό μας, με τους φίλους μας, με τον άνθρωπό μας σιγά σιγά, έτσι σιγά σιγά πρέπει να χτίζεται η σχέση με το παιδί ή με τα παιδιά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top