Με σκισμένα ρούχα και γρατσουνιές Ρέμος, Βανδή, Μακεδόνας και Μάστορας - Τι τους συνέβη;

Το star.gr τρύπωσε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του trailer των Duels

Με γρατσουνιές Ρέμος, Βανδή, Μακεδόνας, Μάστορας

Μέσα από 12 εντυπωσιακές backstage φωτογραφίες μεταφερόμαστε στην επόμενη φάση του Rising Star, που δεν είναι άλλη από αυτή των Duels.

Με αφορμή αυτή τη μετάβαση, ο ΑΝΤ1 γύρισε ένα νέο ανατρεπτικό trailer με την κριτική επιτροπή του μουσικού talent show να είναι «λαβωμένη».

Το star.gr εισέβαλλε σε αυτή την  "οικογενειακή" φωτογράφιση που θέλει να μας μεταφέρει σε μια άλλη εποχή. Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας, η κριτική δηλαδή επιτροπή ποζάρει στον φακό, ενώ τον ρόλο του φωτογράφου και βοηθού φωτογράφου παίζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Καλομοίρα αντίστοιχα. 

Μώλωπες, γρατζουνιές, σκισμένα ρούχα και μαυρισμένα μάτια συνθέτουν μία εικόνα που ξενίζει το μάτι, αλλά περιγράφει με έναν εξαιρετικό μαγικό ρεαλισμό το σκηνικό του τι πρόκειται να δούμε στην επόμενη φάση του show του ΑΝΤ1.

Επικές μονομαχίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στην τηλεοπτική ιστορία για την ένταση, το πάθος και το μένος που θα δείξουν οι κριτές στους μεταξύ τους αγώνες. Το δημιουργικό concept ανήκει στη Frank&Fame και η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top