Για τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου από τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην κάμερα εκπομπης.

Αν και η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε τοποθετηθεί εκτενώς μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής, μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» καταλήγοντας ότι παρά τις δύσκολες στιγμές εκείνη χαίρεται «που απέναντι σε αυτή την προσπάθεια σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ενώθηκε…».

«Η μήνυση Λαγού ήταν μια ξεκάθαρη προσπάθεια στοχοποίησης, φίμωσης και εκφοβισμού. Χαίρομαι που απέναντι σε αυτή την προσπάθεια σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ενώθηκε όχι για να υπερασπιστεί βεβαίως εμένα, αλλά την ελευθεροτυπία, το δικαίωμα έκφρασης, το δικαίωμα του λόγου, την ανεξαρτησία του δημοσιογραφικού κόσμου, του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και χαίρομαι όταν βλέπω ότι απέναντι στη βία και τον φασισμό υπάρχει κάτι που μας ενώνει όλους. Θέλω να πω ότι δεν τίθεται θέμα υποστήριξης στο πρόσωπό μου, δηλαδή, δεν αισθάνομαι ότι διώκομαι εγώ ως πρόσωπο μόνο. Βεβαίως στοχοποιήθηκα, σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι, ίσως αυτό να ήταν μια επίδειξη δύναμης απέναντι σε μια γυναίκα δημοσιογράφο. Θα πρότεινα να δούμε όχι το δέντρο, αλλά το δάσος», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Tags: