ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Νίκος Ευαγγελάτος για τη μήνυση του Λαγού στην Τατιάνα

Όσα είπε on camera για την περιπέτεια της γυναίκας του

Λίγες ώρες μετά την μήνυση που κατατέθηκε από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό στη σύζυγό του, Τατιάνα Στεφανίδου,  ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε στην κάμερα εκπομπής για τα όσα έγιναν.

Αρχικά, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είχε τοποθετηθεί μέσα από το προσωπικό του blog «Νikos Blog» για την υπόθεση, αλλά αυτή τη φορά μίλησε και στην κάμερα «Αποκαλυπτικά», τόσο για το ίδιο το περιστατικό, όσο και για το πως αντιμετώπισε ο ίδιος την κατάσταση.

«Νομίζω ότι όλο αυτό που έγινε με την Τατιάνα πρέπει να αποτελέσει αφορμή να ξαναδούμε επιτέλους το νόμο που ισχύει για τον Τύπο στην Ελλάδα. Είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση αυτή που διαμορφώνεται, εάν μπορεί ο κάθε ένας, χωρίς να υπάρχει κανένα κριτήριο να κάνει μια μήνυση και να ζητάει τη σύλληψη ενός δημοσιογράφου σε μια χώρα που λέει ότι θέλει να σέβεται την ελευθερία στη διακίνηση των ιδεών. Δεν μιλάω για το ακαταδίωκτο τον δημοσιογράφων, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα φίλτρο που να λέει, να κρίνει αν ο δημοσιογράφος πρέπει να οδηγηθεί …σιδεροδέσμιος σε  ένα αστυνομικό τμήμα ή όχι», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top