Μια 16χρονη παίκτρια ριάλιτι τραγούδησε στην ορκωμοσία Τραμπ και τα έκανε σαλάτα

Η νεαρή Τζάκι Έβανσο, κατακρεούργησε τον Εθνικό Ύμνο

Μετά το άκυρο που έφαγε από μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz, ο Ντόναλντ Τραμπ έπεσε στην ανάγκη της Τζάκι Έβανσο, της μόνης τραγουδίστριας που δέχτηκε να ερμηνεύσει τον εθνικό ύμνο στην ορκωμοσία του.

Ωστόσο αυτή αποδείχτηκε πως δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή, καθώς η 16χρονη από τo ριαλιτι «Αμερική έχεις Ταλέντο», κατακρεούργησε τον Εθνικό Ύμνο.

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια στα social media πήραν φωτιά, ενώ δημιουργήθηκε και το σχετικό hashtag για την Τζάκι:

«Jackie Evancho butchered the anthem. #Inauguration».

Από αυτούς που ήθελαν να κλείσουν τα αυτιά τους ήταν και η Μισέλ Ομπάμα, η οποία υπέφερε ακούγοντας την κακοποίηση του Εθνικού Ύμνου.

Να σημειώσουμε, πως ανάμεσα στους καλλιτέχνες που αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στην τελετή ορκωμοσίας ήταν ο Ελτον Τζον, ο Αντρέα Μποτσέλι, η Σελίν Ντιόν και η Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

Από την άλλη, η επιτροπή ορκωμοσίας είχε κρίνει πως η νεαρή Τζάκι αποτελεί το καταλληλότερο πρόσωπο για την περίσταση μιας και αντιπροσωπεύει «το καλύτερο και το λαμπρότερο της Αμερικής».

Και έτσι το αποτέλεσμα της επιλογής της είναι αυτό που βλέπετε στο video.

Όσο για την 16χρονη; Πριν τραγουδήσει για τον Τραμπ, είχε υποστηρίξει πως δεν είναι πολιτικοί οι λόγοι.

Να αναφέρουμε τέλος, πως η Έβανσο θεωρείται παιδί-θαύμα στην Αμερική. Έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Αμερική έχεις Ταλέντο», το 2010, καθώς είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό με το στιλ όπερας, αν και ήταν μόλις 10 ετών. Ωστόσο δεν είχε καταφέρει να κερδίσει στο ριαλιτι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top