Έρχονται απόψε οι «Fantastic Four»- Μην τους χάσετε!

Συντονιστείτε στις 22:00 στο Star

Απόψε στις 22:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Fantastic Four» με τους Τζέσικα Άλμπα, Γιόαν Γκρούφουντ, Μάικλ Τσίκλις, Κρις Έβανς.

Ο Δρ. Ριντ Ρίτσαρντς είναι διάσημος εφευρέτης, επιστήμονας και αστροναύτης.

Το μεγάλο πάθος του είναι να «ξεκλειδώσει» τα μυστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα. Έχει φτάσει πολύ κοντά στη λύση, χρειάζεται, όμως τη βοήθεια του πρώην αντίζηλού του στο κολέγιο και νυν δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Βίκτορ Φον Ντουμ. Θεωρεί ότι αν, μέσω ενός διαστημοπλοίου, προσεγγίσει μια κοσμική καταιγίδα και εκθέσει έναν ζωντανό οργανισμό σε αυτή, θα μπορέσει να μελετήσει τα αποτελέσματα και να βρει επιτέλους αυτό, που χρόνια ψάχνει.

Μόνο που η καταιγίδα «χτυπά» τον ίδιο και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να υποστούν μεταλλάξεις! Ο ίδιος γίνεται ο Mr. Fantastic, με την ικανότητα να κάνει το σώμα του εντελώς εύπλαστο. Η πρώην κοπέλα του, Σου Στορμ, γίνεται η Invisible Woman, με την ικανότητα να γίνεται αόρατη.

Ο μικρότερος αδελφός της, Τζόνι Στορμ, γίνεται ο Human Torch, με την ικανότητα να ελέγχει τη φωτιά και τέλος ο Μπεν Γκριμ μεταμορφώνεται σε ένα πλάσμα με υπερφυσική δύναμη, που ονομάζεται «Το Πράγμα». Έτσι δημιουργούνται οι μοναδικοί ήρωες Fantastic Four…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top