ΜΟΝΟ στο star.gr: Ουγγαρέζος ή Ρουβάς ο παρουσιαστής του «X-Factor»;

Αυτή είναι η αλήθεια για το νέο σόου του ΣΚΑΪ

Ουγγαρέζος ή Ρουβάς ο παρουσιαστής του «X-Factor»;

Τον έχουμε δει να παρουσιάζει παιχνίδια και να το κάνει με το δικό του μοναδικό τρόπο, οπότε δεν ξενίζει τόσο η ιδέα να δει κανείς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο τιμόνι ακόμα και ενός ριάλιτι σόου – γιατί όχι θα έλεγε κανείς;

Μάλιστα, από το πρωί της Τρίτης, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ και να είναι ο παρουσιαστής του νέου κύκλου του «X-Factor». 

 

Θα αλλάξει τελικά «χέρια» το διάσημο talent show, που μέχρι πέρυσι παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, δεν τίθεται θέμα παρουσίασης του «X-Factor» από κάποιον άλλο, εκτός από τον ίδιο τον Σάκη Ρουβά.

Άλλωστε, αυτό ήταν κάτι που είχε διευκρινιστεί και από το κανάλι του Φαλήρου, κατά την παρουσίαση του προγράμματός του. Τότε, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ – που είχε δώσει το «παρών» στη λαμπερή βραδιά -  είχε διευκρινίσει ότι θα έχει ηγετικό ρόλο για ακόμα μια χρονιά στο μουσικό σόου.

Όπως και σε όλους τους προηγούμενος κύκλους του, ο Σάκης θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στη σκηνή σε ρόλο παρουσιαστή. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ένας από τους λόγους για τους οποίους είχε πει το «ναι» στο να καθίσει σε μια από τις καρέκλες των κριτών του Voice, ήταν και το «deal» που είχε ήδη κάνει με το κανάλι για το επερχόμενο project του, που έχει σφραγίσει με την παρουσία του σε όλους τους προηγούμενους κύκλους του.

Όσο για το τι παραπάνω ξέρουμε για το ίδιο το «X-Factor»;

Για την ώρα είναι σίγουρο μόνος ο Σάκης Ρουβάς. Τα πρόσωπα που θα καθίσουν στις καρέκλες δεν είναι ακόμα γνωστά: τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με κάποιους να λένε ότι μπορεί η σύνθεση να είναι ίδια με την περσινή (Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα, Γιώργος Θοεφάνους, Θοδωρής Μαραντίνης), ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και… αντικαταστάσεις και νέα πρόσωπα!

Να συμπληρώσουμε, δε, ότι όλα αυτά θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση του Voice, κάτι που αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στον Φεβρουάριο. Όταν το ένα ρίξει αυλαία, θα ξεκινήσουν οι audition του άλλου με τα live να μετατίθενται για ακόμα πιο «κάτω» στη χρονιά – υπενθυμίζουμε ότι το 2016 το show είχε βγει στον «αέρα» τον Μάιο!

Για ό,τι νεότερο, stay tuned!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top