ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Λεμπιδάκης: Η τελευταία βραδιά του Παντελίδη στο Teatro-Αλήθειες που πρέπει να ακουστούν!

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο του δημοσιογράφου

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Λεμπιδάκης: Η τελευταία βραδιά του Παντελίδη στο Teatro-Αλήθειες που πρέπει να ακουστούν!

Ο στενός φίλος και συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, λίγο πριν συμπληρωθεί 1 χρόνος από τον θάνατο του τραγουδιστή ξέσπασε!

Ο δημοσιογράφος ανήρτησε ένα άρθρο στο site του newspistol.gr, στο οποίο αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στο Teatro, λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο που έμελλε  να στερήσει τη ζωή στον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Όπως θα διαβάσετε στο κείμενο που ακολουθεί ο Χάρης Λεμπιδάκης κάνει λόγο για την έρευνα που αποδεικνύει ότι οδηγούσε ο Παντελής το τζιπ και αναφέρει ότι υπάρχει υλικό για το τι έγινε το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο και με ποιους μίλησε ο Παντελής λέγοντας πως είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Αναλυτικά το άρθρο

Έχω βγει πολλές φορές αυτούς τους έντεκα μήνες και έχω αναπαράγει θέματα συναδέλφων που κατηγορούν την Μίνα, την Φρόσω αλλά και έρευνες σχετικά με την υπόθεση Παντελίδη που ακόμη και σήμερα απασχολεί τα Μέσα Ενημέρωσης και πουλάει απίστευτα. Βρισιές - κατάρες - απειλές έχουν φτάσει στα αυτιά μου απο μερικούς και σε

τέτοιες περιπτώσεις το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ή να μπαίνει απο το ένα αυτί και να βγαίνει απο το άλλο οτι ακούς ή να βγαίνεις να απαντάς. Δε το έχω κάνει. Μίλησα 3 φορές. Μια στην εκπομπή μου στο Happy Day  την επόμενη μέρα , στην εκπομπή του Θέμου 40 μέρες μετά και στην Ζήνα Κουτσελίνη 10 μήνες μετά. Τις τελευταίες ώρες γίνεται ένα απίστευτο " πλιάτσικο" για λίγα κλικαρίσματα και νούμερα τηλεθέασης  με πληροφορίες που είτε στέκουν είτε οχι δε θα βγω να το κρίνω εγώ. Γιατί πολύ απλά ο Παντελίδης έχει φύγει απο την ζωή. Ο λόγος που γράφω το κείμενο αυτό είναι ένας. Γράφτηκε κάτι πριν λίγες ώρες οτι ο Παντελής είχε τσακωθεί με στενό του συνεργάτη άσχημα και κινδύνευε να τιναχτεί η συνεργασία του με Βανδή - Μαρτάκη στο Teatro στον αέρα. Επίσης άφησαν να εννοηθεί οτι ήθελε να φύγει απο τον Μπερτάκη. Ρε πάμε καλά; Χωρίς να ξέρετε γράφετε απλά για να γράφετε;

Μιλάω σαν συνεργάτης του και φίλος του που ήμουν όλες τις μέρες μαζί του αλλά και το τελευταίο βράδυ μέχρι τις 02.00 τα ξημερώματα. Με ψυχολογία σαφώς καλύτερη μιας και είχε στεναχωρεθεί πολύ απο το κομμάτι που είχε πει στην Κύπρο και τον είχαν " σταυρώσει "  έκανε τις πρόβες του κανονικά και είχε φτάσει η τελευταία μέρα για την τζενεράλε του. Μέσα στο καμαρίνι του ( είχε μετακομίσει στο καμαρίνι που είχε ο Βασίλης Καρράς )  μπαινοέβγαινε πολύς κόσμος απο το προσωπικό του Teatro , τον επιχειρηματία του Κώστα Μπερτάκη , τον συνεργάτη του και καμαρινάκια και κάποιους φίλους του. Οι σχέσεις του με τον Μπερτάκη ήταν υποδειγματικές. Μαζί τα πέτυχαν όλα και ήταν δίπλα του ακόμη και με το κομμάτι που είχε πει στην Κύπρο για την περιβόητη σκάρτη γκόμενα. Πειράγματα εκείνο το βράδυ, βλέπαμε μπάλα όλοι μαζί, τρώγαμε σουβλάκια και μιλάγαμε για το τι θα γινόταν στην πρεμιέρα. Και όλα αυτά τα λέω γιατί ήμουν εκεί και είμαι υπεύθυνος του λόγου μου και μπορώ να τα πω και σε όποιον με καλέσει. Επίσης με διάφορες εντυπώσεις που σπείρουν διάφορες πλευρές και θέλουν να πείσουν,αν μιλάμε για έρευνα γιατί δεν ζήτησαν το υλικό απο τους εσωτερικούς χώρους στο Teatro ; Για να δούμε αν ο Παντελής μιλούσε με κόσμο, με τον Μπερτάκη ή τον Λεμπιδάκη ή τον Ζακάκη ή τον οποιοδήποτε; Είναι στην διαθεσή τους .

Γιατί να μπαίνουμε σε μια τέτοια διαδικασία γαμώτο μου να υπάρχει ψέμα, ανακρίβεια, εντυπώσεις και παραπληροφόρηση. Γιατί να υπάρχει κάθε μέρα και κάτι καινούργιο για να αναπαραχθεί και να χαμογελάσουν απλά κάποιες πλευρές  και να θάψουμε κάποιες άλλες; Εγώ ήμουν απο τους πρώτους που " έθαψα " στην κυριολεξία την Φρόσω και την Μίνα γιατί απο θυμό και απο οργή δεν ήθελα και δε θέλω να δεχτώ οτι ο Παντελής ήταν στην θέση του οδηγού. Έψαχνα τρόπο να βρίσκω θέματα για να τιμήσω τον Παντελή και να κάνω flash back με ωραίο υλικό και πληροφορίες. Αλλά ποτέ δεν έβγαλα και δε θα βγάλω προσωπικό υλικό που έχω για να πουλήσω. Για ένα χρόνο θα μπορούσα να το κάνω και να είμαι στο προσκήνιο.

Τώρα έρχεται η δικογραφία στην δημοσιότητα με άτομο απο το ΕΚΑΒ και της αστυνομίας  να λέει ρητά και κατηγορηματικά οτι ο Παντελής οδηγούσε. Έχουμε πάλι να πούμε και να σχολιάσουμε. Όρεξη να υπάρχει.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία και αλήθειες φίλοι μου. Και εγώ πλέον όταν νιώθω οτι θίγεται κάποιος απο το περιβάλλον του Παντελή  ή εγώ ο ίδιος ή ο Κώστας Μπερτάκης που έχει φάει την λάσπη του αιώνα με υπόγειο τρόπο θα βγαίνω και θα δίνω απαντήσεις με επιχειρήματα.  Και για το τέλος΄εγώ σαν αυτόπτης μάρτυρας της τελευταίας βραδιάς επιβεβαιώνω οτι ουδέποτε τσακώθηκε με κανέναν και ποτέ δε τέθηκε θέμα αποχώρησής του απο το σχήμα μιας και οι σχέσεις του με Βανδή - Μάρτάκη αλλά και με την επιχείρηση ήταν άψογες. Και μη ξεχνάμε την τεράστια επιτυχία που είχε σημειώσει η συνεργασία αυτή την Πύλη Αξιού στην Θεσσαλονίκη.

Χάρης Λεμπιδάκης

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top