Ο κεντρικός καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha ήταν ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε παρέα με αγαπημένους του φίλους, σε μια ξεχωριστή βραδιά που έπιασαν το μικρόφωνο οι: Πάνος Μουζουράκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Καπουτζίδης, Σπύρος Γραμμένος, Αγγελική Τουμπανάκη, Πέννυ Μπαλτατζή, Νικόλας Αναδολής και Ντανιέλα Μπολάνο.

Ωστόσο, ένα λάθος της εκπομπής, έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media!

Την στιγμή που ο Κωστής Μαραβέγιας τραγουδούσε το «Βάρκα Στο Γυαλό», στα super της εκπομπής γράφτηκε πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο τραγουδιστής έγραψε στο Facebook: «Αλήθεια έγραφε η καρτέλα της ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ για τη «Βάρκα στο Γυαλό «στίχοι-μουσική: Μίκης Θεοδωράκης. Τιμή μου θα ήταν αλλά… δυστυχώς δεν μου έχει δώσει -ακόμη- τραγούδι ο Μίκης!».

Με λίγα λόγια, ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γράψει στίχους και μουσική στο τραγούδι ''Βάρκα στο Γυαλό'', το οποίο και τραγούδησε στην εκπομπή ''Στην υγειά μας ρε παιδιά'', όμως δεν είναι το ίδιο τραγούδι με εκείνο του Μίκη Θεοδωράκη, έχουν απλώς τον ίδιο τίτλο. Γι' αυτόν τον λόγο προφανώς μπερδεύτηκαν και οι συντελεστές της εκπομπής.

 

Tags: