Η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης  στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε   για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Ο «μεγάλος οδηγός της δημοσιότητας» θέλει να πηγαίνεις σε μέρη όπου ξέρεις πως συχνάζουν παπαράτσι, να μη χάνεις πρεμιέρα, να κάνεις ρομαντικές βόλτες με το σύντροφό σου, αφού πρώτα έχεις ειδοποιήσει τους παπαράτσι. Εσύ γιατί δεν κάνεις τίποτε από όλα αυτά;

«Δεν πιστεύω πως το κοινό ενδιαφέρεται για το αν είμαι σε σχέση ή όχι. Νομίζω πως είναι πολύ λίγα τα πρόσωπα για τα οποία θέλει ο κόσμος να μάθει στοιχεία της ιδιωτικής τους ζωής. Έχουν να λύσουν τόσα θέματα, που φαντάζομαι ότι δεν τους νοιάζει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μοιραστώ αυτά τα θέματα ή γιατί πρέπει να απολογηθώ αργότερα για κάτι. Έχω τους φίλους μου και την οικογένειά μου για τέτοιου είδους ζητήματα.»


Καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για το σύντροφό σου να είναι μαζί με μια αναγνωρίσιμη γυναίκα; Έχεις μπει ποτέ στη θέση του;

«Ναι, το καταλαβαίνω. Γι’ αυτό και πολύ δύσκολα θα επέλεγα έναν άνθρωπο που κάνει παρόμοια δουλειά με τη δική μου. Είμαι κτητική, αλλά με τους ανθρώπους που αγαπώ και σέβομαι δεν αφήνω περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Δεν είμαι ο τύπος που θα αφήσει να δημιουργηθούν συννεφάκια στη σχέση. Οπότε όλη αυτή η αναγνωρισιμότητα της δουλειάς μου δεν είναι κάτι που με χαρακτηρίζει και που δυσκολεύει τον άνθρωπό μου.»

 

Βγάζεις μια έντονα κοριτσίστικη ενέργεια. Πού υπάρχει η θηλυκή σου πλευρά;

Στην Τούμπα, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. (γέλια) Είμαι λίγο αγοροκόριτσο, είναι αλήθεια. Έτσι μεγάλωσα, με αθλητισμό, οι φίλοι μου από μικρή ήταν οι περισσότεροι αγόρια, πηγαίνω στο γήπεδο, βλέπω ποδόσφαιρο. Αλλά νομίζω πως πια την έχω ισορροπήσει αυτή την πλευρά μου. Δεν αισθάνομαι θηλυκό με την κλασική έννοια του όρου. Αισθάνομαι περισσότερο κορίτσι. Ξέρω πως είναι αντιφατικό αυτό, γιατί μεγαλώνω. Θα ήθελα να συνεχίσω να αισθάνομαι έτσι, για λίγα ακόμη χρόνια. Το θέλω επειδή για το υπόλοιπο της ζωής μου θα είμαι για πάντα γυναίκα.

Αυτό σημαίνει πως περνάς καλά, αλλά και πως πηγαίνεις πίσω θέματα που απασχολούν τις γυναίκες, όπως ο γάμος.

Μεγάλωσα κοριτσίστικα με το concept ''νυφικό-εκκλησία-μπομπονιέρες''. Έχω αντιληφθεί πλέον πως, για να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου, θα πρέπει να έχεις το μικρότερο ποσοστό αμφιβολιών για τον άνθρωπό σου. Όλοι θέλουμε να παντρευτούμε και να κρατήσει για πάντα. Ρεαλιστικά αυτό ''το για πάντα'' είναι δύσκολο, αφού οι σχέσεις στις μέρες μας έχουν γίνει πιο εγωιστικές. Το ''εγώ'' μας υπερτερεί σε σχέσει με τις ανάγκες του ζευγαριού. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά δεν θέλω να πάρω αυτή την απόφαση με γνώμονα το χρόνο, αλλά με γνώμονα την καρδιά μου.

 

Πόσο διαφέρει η Ελένη του Happy Day από την Ελένη στο σπίτι;

«Έχω την ίδια χαρούμενη διάθεση, αλλά όσο έντονη είναι η χαρά μου, άλλη τόση είναι και η μελαγχολία μου. Και στο σπίτι την εκφράζω αυτή τη μελαγχολία. Στο πλατό δεν θα τη δείξω ποτέ, γιατί είμαστε εκεί τρεις ώρες και θα πρέπει να κάνουμε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα να ξεχαστούν για λίγο. Δεν θα βάλω το πρόβλημά μου στη ζωή τους. Στο Happy Day διαπίστωσα πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάς την ημέρα σου με χαρά. Πλέον μπορώ να διαχωρίσω και η ίδια ποια είναι πραγματικά σημαντικά προβλήματα και ποια όχι. Παλαιότερα, θεωρούσα και το πιο μικρό πρόβλημα το τέλος του κόσμου».

Tags: