Το πρωί του Σαββάτου, η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την φημολογούμενη αποχώρηση της από το «Happy Day»!

Η παρουσιάστρια μίλησε έξω από τα δόντια βάζοντας τέλος στα διάφορα σενάρια. Ειδικότερα, ανέφερε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που όταν είμαι σε μία δουλειά, σε μια οικογένεια, θα έχω ένα μάτι, ένα πόδι κάπου αλλού. Ούτε μου αρέσει να διαιωνίζονται φήμες και λόγια ότι μπορεί να φύγω, ότι συζητάω… Δεν μου αρέσει καθόλου. Αν κάτι γράφεται που δεν έχει καμία υπόσταση, η πρώτη που στεναχωριέμαι είμαι εγώ. Δεν το έχω σαν άσσο στο μανίκι μου να γράφεται αυτό για να κερδίσω κάτι παραπάνω στη δουλειά μου. Είμαι πολύ ξεκάθαρος άνθρωπος σε όλες μου τις σχέσεις.

Αυτό που είπε ο Δήμος ήταν μία πλάκα. Κάτι άλλο εννοούσε, όχι ότι έκανα εγώ ραντεβού -ότι μαθαίνει από άλλους. Εγώ είμαι στο Happy Day και θα είμαι μέχρι τον Ιούνιο, εκτός αν κάτι αλλάξει και χτυπήσει το τηλέφωνό μου και μου πουν «Ελενάκι μην έρχεσαι αύριο». Δεν θα άφηνα σε καμία περίπτωση αυτή την ομάδα και καμία ομάδα, όπου και να ήμουν. Δεν θα έφευγα στη μέση της σεζόν για καμία δουλειά, ακόμα και αν περνούσα άσχημα. Μόνο αν η άλλη πλευρά αποφάσιζε να λήξει μια συνεργασία.

Αγαπώ αυτή την εκπομπή, μου έχει δώσει άλλη ενέργεια στην καθημερινή μου ζωή και δεν θα το άφηνα με τίποτα. Ότι άλλο μπορεί να προκύψει μετά το Happy Day είναι μία άλλη ιστορία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Tags: