Μουζουράκης-Μαραβέγιας: Η ιστορία της πιο δυνατής τηλεοπτικής φιλίας!

Έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές του "The Voice"

Μουζουράκης-Μαραβέγιας: Η ιστορία της πιο δυνατής τηλεοπτικής φιλίας!

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους τηλεθεατές του «The Voice» με τη φιλία τους, η οποία βγαίνει στον «αέρα» και είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Το περιοδικό «Down Town» έκανε ένα αφιέρωμα για τους δύο coaches, για τη γνωριμία του «φλώρου με τα πουκαμισάκια και του περίεργου τύπου με την μοϊκάνα».

 «Ήταν το 2003, σε ένα στούντιο κάπου στην Κυψέλη όταν οι δύο άντρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Ο Διονύσης Σαββόπουλος έλανε τότε κλειστή οντισιόν για να βρει νέα ταλέντα για τις παραστάσεις και τις περιοδείες του. Με δεδομένο ότι οι δυο τους πάλευαν για την ίδια θέση και ήταν θεωρητικά ανταγωνιστές, η συμπάθεια δεν ήταν ακριβώς το πρώτο συναίσθημα που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον. Συγκεκριμένα, ο μεν Πάνος Μουζουράκης είδε έναν τύπο με γυαλάκια που ξεχώριζε μέσα στο πλήθος. «Εκείνη την εποχή την είχα δει λίγο rock, οπότε η πρώτη εντύπωση που μου είχε κάνει ο Κωστής ήταν ότι είναι λίγο φλώρος. Μου είχε φανεί υπερβολικά καλό παιδί, με το πουκαμισάκι του, με τη σωστή ομιλία του. Αυτή η εντύπωση δεν άργησε πολύ να αλλάξει” συνηθίζει να λέει ο Πάνος στο περιβάλλον του για την αρχή της γνωριμίας τους. Στα δε μάτια του Κωστή, ο Πάνος ήταν απλώς ένας περίεργος τύπος που του είχε πει την ατάκα: “Μαραβέγια κουρέψου γιατί μου θυμίζεις τον Λουδοβίκο των Ανωγείων”» αναφέρει το περιοδικό και συνεχίζει: « Στη δεύτερη οντισιόν μάλιστα ο Κωστής έφερε τα όπλα του, το ακορντεόν και την κιθάρα του, με αποτέλεσμα ο Πάνος να νιώσει ότι απειλείται από την παρουσία του. Από την άλλη ο Κωστής πίστευε ότι ο Πάνος έχαιρε της απόλυτης εύνοιας του Σαββόπουλου, καθώς ο ίδιος ήταν πιο low profile. Η τύχη βέβαια τα έφερε έτσι που τελικά ο Σαββόπουλος τους δέχτηκε και τους δύο στην ομάδα του (ενώ επρόκειτο να πάρει μόνο έναν) κάνοντας και τον Πάνο να εθιστεί αργότερα στα floral πουκάμισα.»

Όσο για τη συνταγή της φιλίας τους; «Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ούτε μια φορά στη ζωή τους. Και ο λόγος, σύμφωνα με μια παράξενη θεωρία του Πάνου, είναι το γεγονός ότι δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ σε πρόγραμμα. Σε όλη τους την καριέρα έχουν κάνει μόνο τέσσερις μεγάλες συναυλίες στην Πελοπόννησο, την περίοδο που είχε κυκλοφορήσει το ντουέτο τους «Φίλα με ακόμα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top