Μόνο στο star.gr: ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Χαριτάτου - Μπαρμπαρίγου! Τι έγινε στο δικαστήριο

Τι έγινε το πρωί της Πέμπτης στη δικαστική αίθουσα

Η νέα εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη Χαριτάτου - Μπαρμπαρί

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια.

Η δικαστική διαμάχη της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου και του Σπύρου Χαριτάτου κρατάει από το 2013, τότε που η τηλεοπτική μαγείρισσα, καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και είχε αποκαλύψει πως την περίοδο που ήταν στην εκπομπή «10 με 1» είχε δεχτεί “καψόνια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία της και να αποκτήσει αυτοάνοσο θυροειδή”. 

Έκτοτε, η μία αγωγή διαδεχόταν την άλλη και τόσο η ίδια, όσο και ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μπαινοέβγαιναν στα δικαστήρια.

Τελευταία «επίσκεψη» στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έγινε το πρωί της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου, όπου και έγινε η τελευταία πράξη της δικαστικής τους διαμάχης - το πρώτο δικαστήριο ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου του 2016, αλλά είχε ματαιωθεί επειδή καμιά από τις δυο πλευρές δεν εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα και, όπως ορίζει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας σε περίπτωση απουσίας όλων των διαδίκων, η συζήτηση παίρνει αναβολή.

 

Το χρονικό της κόντρας δημοσιογράφου και τηλεοπτικής μαγείρισσας αλλά και το τι ακριβώς έγινε στις δικαστικές αίθουσες μας το μετέφερε η δικηγόρος του Σπύρου Χαριτάτου, Ρόη Παυλέα, η οποία μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, εξήγησε: «Εκδικάστηκε σήμερα η αγωγή του κυρίου Χαριτάτου κατά της κυρίας Μπαρμπαρήγου, γιατί όσα είχε αναφέρει εκείνη σε δύο συνεντεύξεις της στο Mega και τον ANT1, ότι δηλαδή είχε υποστεί βασανιστήρια και καψόνια εξαιτίας των οποίων η υγεία της υπέστη πλήγμα και έφτασε μέχρι του να πάθει αυτοάνοσο νόσημα. Επίσης, η πλευρά του κυρίου ΧΑΡΙΤΆΤΟΥ είχε δώσει μια ευκαιρία στην κυρία Μπαρμπαρήγου να ανακαλέσει όσα ειχε πει και για αυτό το λόγο είχε παραιτηθεί ο κύριος Χαριτάτος από μια προηγούμενη αγωγή που είχε καταθέσει, ελπίζοντας ότι θα υπάρχει μια συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς, ιδιωτικής φύσης. Όμως, η κυρία Μπαρμπαρήγου όχι μόνο δεν το σεβάστηκε αλλά έδωσε και μια δεύτερη συνέντευξη στον κύριο Αρναούτογλου, υποστηρίζοντας, μάλιστα, χειρότερα πράγματα από αυτά που είχε πει στην πρώτη της συνέντευξη, ότι δηλαδή η συμπεριφορά του κυρίου Χαριτάτου εξανάγκασε μια άλλη συνεργάτιδα της εκπομπής να αποχωρήσει και ότι δεν ήταν η μόνη που βασανίστηκε στην εκπομπή του κυρίου Χαριτάτου «10 με 1»», είπε αρχικά κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο χρονικό της κόντρας και έφτασε στο σήμερα και στα όσα εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου.

«Όλα αυτά κατέπεσαν σήμερα στο δικαστήριο, διότι αφενός από την πλευρά του κυρίου Χαριτάτου, η κυρία Νανά Παλαιτσάκη η οποια επίσης συμμετείχε στην εκπομπή «10 με 1» κατέθεσε ότι ο κύριος Χαριτάτος ήταν ευγενικός και προστατευτικός προς όλους και ιδιαίτερα προς την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, συμπεριφερόταν με μεγάλη αγάπη και σεβασμό και ότι ποτέ δεν την βασάνισε. Από την άλλη πλευρά, κατέπεσαν οι ψευδείς αυτές κατηγορίες από την ίδια την μάρτυρα της κυρίας Μπαρμπαρήγου, την κυρία Χρύσλα Γεωργακοπούλου, διότι κατέθεσε ότι όλα αυτά που είχε δηλώσει η κυρία Μπαρμπαρήγου περι βασανισμών οφειλόντουσαν στο γεγονός ότι το ωράριο της μαγειρικής δεν ήταν σταθερό κάθε μέρα. Αυτό, δηλαδή, υπονοούσε η κυρία Μπαρμπαρήγου εδώ και 4 χρόνια, όταν διέσυρε τον κύριο Χαριτάτο. Όταν υπονοούσε ότι έχει υποστεί αρρυθμίες στην καρδιά, αυτοάνοσο νόσημα, προφανώς εννοούσε ότι το ωράριο της μαγειρικής δεν ήταν σταθερό στο τέταρτό του, δηλαδή αντί να βγαίνει 11:30, έβγαινε πολλές φορές 11:45. Αυτό ήταν σε θέση να αποδιοργανώσει την κυρία Μπαρμπαρίγου, σε σημείο που να δίνει αυτές τις συνεντεύξεις και να φύγει ξαφνικά από την εκπομπή χωρίς να ενημερώσει κανένα. Επίσης, ειπώθηκε ότι επειδή ο κύριος Χαριτάτος είχε σπουδάσει στρατιωτικό ποινικό δίκαιο, ίσως γνωρίζει από καψόνια».

Μιας και το δικαστήριο ήταν αστικό, η απόφαση αναμένεται να βγει σε 3 με 6 μήνες. Ωστόσο, για την ώρα, η πλευρά του Σπύρου Χαριτάτου, όπως δήλωσε στο star.gr, η δικηγόρος του δημοσιογράφου αισθάνεται δικαιωμένη. «Ανεξαρτήτως της αποφάσεως που θα επιδικάσει ένα ποσό, θεωρούμε ότι δικαιωθήκαμε. Δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα. Ο Σπύρος Χαριτάτος δικαιώθηκε σήμερα, διότι αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο ότι ο λόγος που έδινε τις συνεντεύξεις αυτές η κυρία Μπαρμπαρίγου ήταν επειδή το ωράριο δεν της άρεσε. Το ωράριο δεν θα μπορούσε να είναι αιτία βασανιστηρίων και θεωρεί ότι ήδη δικαιώθηκε, γιατί αποτίναξε την στάμπα του βασανιστή».

Όσο για την απέναντι πλευρά, αυτή της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου; Έδωσε το παρών στο δικαστήριο μέσω του νομικού της εκπροσώπου και της μάρτυρός της, κυρίας Χρύσλας Γεωργακοπούλου. 

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top