Ήταν μία από τις εμβληματικότερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και μια από τις πρώτες γυναίκες που στήθηκαν μπροστά από την κάμερα και απευθύνθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό. 

Η Κέλλυ Σακάκου ξεκίνησε την καριέρα της από την κρατική τηλεόραση και έτσι την Τρίτη, την ημέρα που η οικογένειά της θα της πει το ύστατο χαίρε η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της αποτίνει το δικό της φόρο τιμής στην παρουσιάστρια που υπηρέτησε το κρατικό κανάλι για περισσότερες από 3 δεκαετίες.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΡΤ: 

«Η Κέλλυ Σακάκου ήταν από τις πρώτες παρουσιάστριες της δημόσιας τηλεόρασης στην οποία είχε κλείσει 30 χρόνια.

Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο της Κέλλυς Σακάκου, της παρουσιάστριας που είχε συνδέσει το όνομά της με την ιστορία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης όσο λίγοι άνθρωποι του χώρου.

Η Κέλλυ Σακάκου υπήρξε μία από τους πρωτοπόρους στη δημιουργία και την εξέλιξη της ελληνικής τηλεόρασης, υπηρετώντας την ΕΡΤ για τρεις δεκαετίες, ως ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα της μικρής οθόνης. Ο επαγγελματισμός, το ήθος, η γλυκύτητα, η συνέπεια και οι γνώσεις της αποτέλεσαν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο πρόσωπο, όχι μόνο των ανθρώπων της ΕΡΤ, αλλά και πολλών γενεών τηλεθεατών»

Tags: