Αμήχανη η Σκορδά: Τα λόγια της Πανοπούλου για το διαζύγιο της με τον Λιάγκα και η αντίδραση της Φαίης!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Το αρχικό «σχέδιο» ήταν η Έλντα Πανοπούλου να βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό προκειμένου να δώσει συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. Να που όμως το πρωί της Δευτέρας, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και τελικά η ηθοποιός πήρε «συνέντευξη» από την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής με αφορμή το διαζύγιο της δεύτερης από τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά την πρώτη «καλησπέρα», η Έλντα Πανοπούλου μπήκε στο ψητό και τι ρώτησε αν είναι καλά, με την Φαίη να απαντάει καταφατικά και την ηθοποιό να συμπληρώνει: «Κοίταξε, μια και με βρήκες εδώ πέρα και εγώ έχω μια ευχέρεια στις συνεντεύξεις, λέω να τα αντιστρέψουμε σήμερα. Να την κάνω εγώ τη συνέντευξη. Αλλά θα πεις τις αλήθειες. Θα τα πεις όλα! Εγώ σε αντιλαμβάνομαι, σε νιώθω και βλέπω στα ματάκια ότι όσο και να γελάνε υπάρχει αυτή η ελαφριά θλίψη που επέρχεται. Γιατί όλα τα γεγονότα στη ζωή μας, που σχεδόν όλοι τα έχουμε περάσει, αφήνουν αυτά τα στίγματα που γίνονται σιγά σιγά σημάδια. Αλλά βάζω μπρος τα δυο μου χέρια και σηκώνομαι λέει το τραγούδι κι έτσι θα κάνεις κι εσύ».

«Και μας κάνουν πιο δυνατούς», είπε η Φαίη για να πάρει την απάντηση «αρκεί να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους ανθρώπους, ακόμα και ανάμεσα σε αυτούς που χωρίζουν».

Η συζήτηση περί διαζυγίου έληξε για λίγο με την Έλντα Πανοπούλου να σχολιάζει τα καλλίγραμμα πόδια της παρουσιάστριας, λέγοντας: «Τώρα θα πω και τα άσχημα… Αυτό το πόδι θα σταματήσεις να το βγάζεις κάποτε έξω γιατί μας έχεις κάνει όλες καρακομπλεξικές;».

Το θέμα, όμως, δεν ξεχάστηκε και όταν έκλεινε η συνέντευξη ακούστηκε η ηθοποιός να λέει: «Στα δικά σου τα παιδιά θα οφείλεις το χαμόγελο, τη δύναμη να κοιτάς μπροστά, να ξεχνάς και να αφήνεις πίσω σου ότι σε πικραίνει. Να κοιτάς τα παιδιά σου μόνο με χαμόγελο ακόμα και αν έχουν δάκρυα τα ματάκια σου κάποτε, να τα αφήνεις να εκδηλώνονται. Τα παιδιά νιώθουν τα πάντα. Να μη στεναχωριέσαι, σου αξίζουν όλα τα καλά του Θεού και όλα είναι μέσα στη ζωή».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top