ΝΕΟ μέλος στην οικογένεια Καρντάσιαν! Ποια λέγεται ότι είναι έγκυος;

Απόδειξη της εγκυμοσύνης οι αναρτήσεις της στα social media;-Πρώτη ανάρτηση: 06-01-2017 00:01

Τα social media είναι η ζωή τους. Δεν θα μπορούσε να βρεθεί, λοιπόν, καλύτερος τρόπος για να ενημερώσουν τους εκατομμύρια φανς τους ανά τον κόσμο ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει κι άλλο, μιας και η Κόρτνει Καρντάσιαν και ο Σκοτ Ντίσικ περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

Οι φήμες σχετικά με αυτή την εγκυμοσύνη δεν ξεκίνησαν τώρα, αλλά έχουν καιρό, μιας και η τηλεπερσόνα κυκλοφορούσε συχνά με oversized ρούχα σαν να ήθελε κάτι να κρύψει.

Και μπορεί να είχε ξεχαστεί το θέμα για λίγο, αλλά να που τώρα «αναζωπυρώθηκε» μετά από μια ανάρτηση της αδερφής της Κιμ, που δείχνει ότι αν δεν είναι (ήδη) έγκυος, θέλει πολύ να μείνει στο (πολύ) άμεσο μέλλον: ανέβασε φωτογραφία στο Snapchat της από το παιδικό δωμάτιο, στο οποίο υπήρχαν κούκλες και παιδικά παιχνίδια, ενώ ήταν στοιχισμένα στη σειρά 4 καροτσάκια, κάνοντας με τον τρόπο αυτό τους followers της να αναρωτιούνται αν έρχεται απόγονος μέσα στο 2017.

Και σα να μην ήταν αρκετό αυτό, στη συνέχεια η Κόρτνει πόσταρε και βίντεο στο οποίο φαίνεται να ταΐζει με μπιμπερό ένα μωρό, που στη συνέχεια αποδεικνύεται πως είναι η κούκλα της μικρής Penelope.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top