Η ευαίσθητη πλευρά των παρουσιαστών: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δείτε φωτογραφίες από τη επισκεψή του

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τη δική του ευαίσθητη πλευρά έδειξε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επισκέφθηκε το “You Smile”, μία δράση από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για όλους τους μαθητές που θέλουν να γίνουν Εθελοντές. 

Οι μαθητές μέσα από δημιουργικές δράσεις όπως π.χ. σποτ ενάντια στο bullying, εκδηλώσεις για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, επισκέψεις στα νοσοκομεία κ.λ.π. αναπτύσσουν την κουλτούρα της εθελοντικής προσφοράς. 

Παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, ενώ προωθούν την «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά  SOS 1056», μία από τις 3 τηλεφωνικές γραμμές του «Επιχειρησιακού Κέντρου» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Εκεί τον υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Ράνια, ο Γεράσιμος, η Δέσποινα και ο Αντώνης, μαθητές και συντονιστές της δράσης, τον ενημέρωσαν για τις εθελοντικές τους δράσεις και τις δυνατότητες που προσφέρει το “You Smile”. 

Επιπλέον, τα παιδιά είχαν ετοιμάσει στον Ουγγαρέζο ένα challenge: Να ξεστολίσει το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο ενώ παράλληλα τον ταξίδεψαν πίσω στο παρελθόν, κάνοντάς του ερωτήσεις που αφορούσαν την παιδική του ηλικία!

Οι επισκέψεις στον οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Θέλω να Βοηθήσω» του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, που στόχο έχει να στηρίζει ενεργά Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top