Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

 

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η Μάρθα προσπαθεί να ηρεμήσει την Ελπίδα που ανησυχεί για τον Φοίβο, και αναγκάζεται να ακυρώσει το ραντεβού της με τον Πέτρο. Η Κρίστη ενημερώνει τη Σύλβια για τις εξελίξεις στη σχέση της με τον Κίμωνα, προκαλώντας τη ζήλια της. Την ίδια ώρα, ο Άλκης βγάζει ένα όπλο και το ακουμπάει στον κρόταφο του.

Η Ελπίδα λέει στη Μάρθα πως εύχεται να είναι έγκυος από τον Φοίβο. Η Μάρθα ταράζεται. Την ίδια ώρα, ο Φοίβος συνεχίζει να βρίσκεται κλειδωμένος στο δωμάτιο του κάτω από την άγρυπνη επίβλεψη του πατέρα του. Ο Άλκης έχει πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών, την ώρα που τον ψάχνει η Ηρώ. Η Δάφνη και ο Δημήτρης βρίσκουν ένα κουμπί στο χώρο γύρω από το γήπεδο του μπάσκετ και αποφασίζουν να το δώσουν στη Σήμανση.

Ο Αντρέας ψάχνει για οφθαλμολογικές κλινικές. Ο Δημήτρης και η Δάφνη προσπαθούν να πνίξουν της έλξη που υπάρχει μεταξύ τους, με τη Δάφνη να του προτείνει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Σοφία περνάει μια χαλαρή μέρα στην αγκαλιά του Μάνου. Η Κρίστη απολαμβάνει την παρέα της Σύλβιας και αποφασίζει να κάνει τις τρέλες που στερήθηκε.

Ο Άλκης φεύγει από το νοσοκομείο, ζητώντας στη Ηρώ να μην πει τίποτα στην Κρίστη. Η Έλενα λέει στον Πέτρο πως θέλει να φύγει για λίγες μέρες από το σπίτι. Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά.

 Η Σοφία ταράζεται από έναν εφιάλτη που βλέπει και ξυπνάει με λυγμούς. Η Δάφνη ενημερώνει τον Αντρέα για το κουμπί που βρήκαν…

Tags: