Ο Αντρέας προσπαθεί να πείσει τον εαυτό το πως το πρόβλημα με την όρασή του είναι παροδικό. Η Εύα ρίχνει «φωτιά» στην Έλενα, εκφράζοντας κι εκείνη τη βεβαιότητά της πως υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του Πέτρου.

Η Κρίστη και η Άννα πενθούν για τον θάνατο του Φάνη. Η Ηρώ προσπαθεί να πείσει τον Άλκη να μη χάσει το κουράγιο του και να αφεθεί πάνω της. Μία τυχαία συνάντηση με κάποιον άντρα αγχώνει τον Δημήτρη, μήπως αποκαλυφθεί η πραγματική αποστολή του στην Κύπρο. Ο Αντρέας προσπαθεί να μάθει τη ζωή του στο σκοτάδι, αλλά οι μικρές καθημερινές συνήθειες του θυμίζουν πόσο δύσκολα θα είναι από εδώ και πέρα. Ο Πέτρος είναι με τη Μάρθα, όταν του τηλεφωνεί η Άννα και τον ενημερώνει πως ο αδερφός του πέθανε. Η Κρίστη συναντιέται με τη μπάντα της και αποχαιρετάει τον πατέρα της με τον δικό της τρόπο. Την ίδια ώρα φτάνει ο Κίμωνας, που μαγεύεται από τη φωνή της.

Ο Πέτρος και η Άννα εκφράζουν τις ενοχές τους που άφησαν τον Φάνη να πεθάνει μόνος και δυστυχισμένος. Η Κρίστη ξαφνιάζεται με την παρουσία του Κίμωνα κι όταν εκείνος της λέει πως ήρθε να της συμπαρασταθεί, τη γεμίζει συγκίνηση. Η Έλενα πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας και βρίσκει στον καναπέ της το ρολόι του Πέτρου. Η Κρίστη βρίσκει παρηγοριά για τον πατέρα της στην αγκαλιά του Κίμωνα. Ο Άλκης πίνει σε ένα μπαρ και οι θαμώνες απαθανατίζουν την κατάντια του στα κινητά τους, προκαλώντας την οργή του. Ο Διαμαντίδης απειλεί την Ηρώ πως αν δε σταματήσει τη σχέση της με τον Άλκη θα βγάλει στο φως το παρελθόν της, όπου δούλευε ως συνοδός πολυτελείας. Η Δάφνη και ο Αντρέας δυσκολεύονται να βρουν τους ρυθμούς τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τη νέα κατάσταση και ζει ο καθένας τη δική του αγωνία. Ο Δήμος θυμάται εικόνες από την παιδική του ηλικία και την άσχημη συμπεριφορά της μητέρας του απέναντί του, αλλά το καλύπτει τέλεια όταν έρχεται η Άννα με το μωρό.

Ο Χρήστος ζητάει από την Έλσα, τώρα που εκείνος θα βρίσκεται στην Ελλάδα, να προσέχει τον Μάνο, ενώ παράλληλα της αφήνει αιχμές για το ρόλο της Σοφίας στη ζωή του πατέρα της. Την ίδια ώρα, ο Μάνος λιποθυμάει στην αγκαλιά της Σοφίας. Η Έλσα στέλνει ένα θυμωμένο μήνυμα στη Μαρίνα και την απόφασή της να τηρήσει τον όρκο της και να μην πει σε κανέναν πως είναι ζωντανή. Ο Μάνος συνέρχεται και η Σοφία τον καθησυχάζει πως η λιποθυμία του δεν προήλθε από το ποτό, αλλά από την έντασή του από το τρισάγιο της Μαρίνας. Ο Αντρέας ανακαλεί στη μνήμη του την επίθεση που κατέληξε στην τύφλωσή του και παρακινεί τη Δάφνη να πάνε στη Δίωξη και να αρχίσουν τις έρευνες. Η Έλσα σοκάρεται όταν η Κρίστη της λέει για τον πατέρα της, που πέθανε. Η Σοφία γράφει στον αδερφό της πως το σχέδιό της με τον Μάνο προχωράει με επιτυχία. Η Άννα λέει στην Κρίστη την απόφασή της να μετακομίσει στο σπίτι του Δήμου. Η Σύλβια ψάχνει απεγνωσμένα την Κρίστη που δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά της…