Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

O Στέφανος ζητάει από την Έλσα να γίνει βοηθός του σε μία έκθεση φωτογραφίας που ετοιμάζει. Ο Άλκης δεν μπορεί να διαχειριστεί την εικόνα της Κρίστης με τον Κίμωνα. Η Μάρθα συναντάει τον Δήμο στο γραφείο του και του εξιστορεί το πρόβλημα της Ελπίδας, πιέζοντάς τον να κάνει τα πάντα για να βρει τα παιδιά. Η Σοφία και ο Δημήτρης περνούν μαζί το βράδυ στο ξενοδοχείο του Δημήτρη. Όλα είναι έτοιμα για την «κηδεία» της Μαρίνας, με την Έλσα σε μεγάλη νευρικότητα.

 Ο Οδυσσέας φτάνει στο σημείο συνάντησής του με τον Σερέτη. Το τρισάγιο για τη Μαρίνα τελειώνει, με τον Μάνο και την Έλσα να παίρνει ο καθένας τον δικό του, ξεχωριστό δρόμο. Η Μάρθα ψάχνει στα νοσοκομεία την Ελπίδα, την ώρα που ο Δήμος εισβάλλει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρίσκεται μαζί με τον Φοίβο. Η Δάφνη προσαρμόζει το σπίτι στις νέες ανάγκες του Αντρέα, όταν έρχεται η κυρία από την Πρόνοια και εκφράζει τις αμφιβολίες της για το κατά πόσο είναι ικανοί να αναλάβουν την κηδεμονία του Οδυσσέα.

Ο Δημήτρης αντιδράει έντονα, προκαλώντας έντονη συγκίνηση στη Δάφνη. Ο Σερέτης μαζί με την ψυχολόγο κάνουν την ένεση με το κοκτέιλ φαρμάκων στον Οδυσσέα. Ο Χρήστος συμβουλεύει τον Αντρέα να αφήσει τη Δάφνη να τον βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει με την όρασή του.

Ο Μάνος, μετά το τρισάγιο της Μαρίνας και αφού η Έλσα τον εγκατέλειψε, νιώθει πως ο μόνος άνθρωπος που θέλει να είναι δίπλα του είναι η Σοφία. Η Έλσα παροτρύνει την Κρίση να χωρίσει από τον Άλκη. Η Δάφνη ευχαριστεί τον Δημήτρη για τη μεσολάβησή του στη συζήτηση με την Πρόνοια. Ο Χρήστος στέλνει μήνυμα στον Μάνο πως τον περιμένει για τις εξετάσεις του, κρυφά από τη Σοφία. Ο Οδυσσέας δεν καταφέρνει να θυμηθεί κάτι καινούργιο σχετικά με το στικάκι, προκαλώντας την οργή του Σερέτη, που πιέζει την ψυχολόγο να μην τον ξυπνήσει ακόμα.

Η Έλσα στέλνει στη Μαρίνα το βιντεάκι από την «κηδεία» της, θέλοντας να την κάνει να γυρίσει. Ο Αντρέας προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως είναι πια τυφλός. Η Θάλεια αντιδράει άσχημα στη Μαρίνα που δείχνει να ταλαντεύεται σχετικά με την απόφασή της να μείνει μαζί τους. Η ψυχολόγος πείθει τελικά τον Σερέτη να ξυπνήσουν τον Οδυσσέα, αφού αν επιμείνουν κι άλλο υπάρχει κίνδυνος ο μικρός να πέσει σε κώμα.

 Μία νοσοκόμα βοηθάει τον Αντρέα να γυρίσει στο δωμάτιό του. Ο Δήμος παραδίδει την Ελπίδα στη Μάρθα, προειδοποιώντας τη πως αν η επαφή της με τον Φοίβο προκαλέσει εγκυμοσύνη, να λύσει το θέμα μόνη της. Ο Οδυσσέας γυρίζει στο σπίτι όπου τον περιμένει ο Δημήτρης. Ένα τηλεφώνημα από το σχολείο του όμως που ενημερώνει πως ο μικρός δεν πήγε στο μάθημά του τον προβληματίζει ιδιαίτερα. Ο Σερέτης βρίσκεται με την κάννη του όπλου στραμμένο πάνω του και την απειλή πως αν δε βρει σύντομα το στικάκι, ο χρόνος του έληξε…

Tags: