Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

H Στέλλα και η Δήμητρα αποφασίζουν να κινήσουν διαδικασίες για να κρατήσουν τον Θέμη μακριά από τη Ζωή. Η Λένα, παρόλες τις αντιρρήσεις του Πάνου, πιάνει τελικά δουλειά σαν χορεύτρια στο μαγαζί του Μπάμπη.

Ο Αντώνης, έξαλλος από τη συνέντευξη της Μάνιας, της ζητά το λόγο που δεν ζήτησε την άδειά του, αλλά η Αννίτα λύνει το θέμα, λέγοντάς του ότι το έστησε εκείνη επίτηδες.

Ο Γιάννης μαθαίνει για το κύκλωμα που έβαλε η γυναίκα του στο σπίτι. Αρχίζει να παρακολουθεί τις κινήσεις της και ψάχνει πληροφορίες για τον Παντελή.

Ο Ηλίας πληροφορεί τη Νίνα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χρήστου, ενώ έχει ήδη κριθεί ένοχος για το βιασμό της Ναταλίας και έχει εκδοθεί το ένταλμα για τη σύλληψή του.

Εκείνη ανακουφίζεται και καλεί τον Αλέξανδρο να του πει τα ευχάριστα. Στο μεταξύ, ο Φώτης συναντά τον Κώστα και τον συμβουλεύει να αφήσουν με τη Δήμητρα το παιδί στον Θέμη…

Tags: