Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

O Αντρέας ζητάει από τον Δημήτρη να είναι δίπλα στη Δάφνη, τώρα που ο ίδιος είναι ανήμπορος. Η Σοφία ενημερώνει τον Μάνο για τη συνάντησή της με την Έλσα, ανακοινώνοντας δήθεν την απόφασή της να αποτραβηχτεί από τη ζωή τους. Ο Μάνος πανικοβάλλεται και της ζητάει να μείνει κοντά του. Ο Κίμωνας πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης. Η Ηρώ προσποιείται στον Διαμαντίδη πως δε θα ασχοληθεί ξανά με τον Άλκη.

Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως κουράστηκε να αποδεικνύει στην Έλενα τα αισθήματα που ένιωθε για εκείνη και δεν μπορεί να προσποιείται άλλο. Την ίδια ώρα, η Μάρθα συνειδητοποιεί πως η Ελπίδα λείπει από το σπίτι. Ο Φοίβος και η Ελπίδα περνούν τη βραδιά τους σε ξενοδοχείο. Ο Αντρέας παθαίνει κρίση πανικού και ζητάει να ειδοποιήσουν τη Δάφνη. Η Μαρίνα παίρνει το μήνυμα της Έλσας πως θέλει να μιλήσουν.

Μάλιστα την καλεί, τη ίδια στιγμή που ο Μάνος είναι σπίτι της, με σκοπό να της πει τη σκέψη του για την κηδεία που θέλει να κάνει για τη Μαρίνα. Η Έλσα αντιδράει πολύ άσχημα. Η Μάρθα επικοινωνεί με τον Δήμο και του ζητάει να τη βοηθήσει να βρουν τα παιδιά τους. Η Έλσα λέει στον Μάνο πως η Μαρίνα ίσως είναι ζωντανή. Ο Χρήστος προσπαθεί να συνεφέρει τον Αντρέα από τον πανικό του.

Ο Άλκης βλέπει την Κρίστη και τον Κίμωνα να φιλιούνται και φεύγει απογοητευμένος. Ο Χρήστος ζητάει από τη Δάφνη να είναι προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο η βλάβη στην όραση του Αντρέα να είναι μόνιμη. Η Μάρθα περιπλανάται στους δρόμους, ψάχνοντας την Ελπίδα, ενώ εκείνη ζει τον έρωτά της με τον Φοίβο και παράλληλα σχεδιάζει να φύγει μαζί του από την Κύπρο.

Η Μαρίνα συμβουλεύει την Έλσα να δεχτεί να κάνουν τρισάγιο στη «μνήμη» της. Ο Μάνος έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ποια θα διαλέξει, την Έλσα ή τη Σοφία. Ο Οδυσσέας τηλεφωνεί στον Σερέτη και κλείνουν ραντεβού για την επόμενη μέρα, με τον Σερέτη να τον ορκίζει να μην πει τίποτα στη Δάφνη.

Η Δάφνη τηλεφωνεί στον Δημήτρη και του λέει ότι είχε ανάγκη να τον ακούσει. Εκείνος βρίσκεται μόνος του σ’ ένα μπαρ, όταν δίπλα του κάθεται μία άγνωστη γι’ αυτόν γυναίκα, η Σοφία, με την οποία αρχίζουν να φλερτάρουν...

Δείτε το βίντεο...

Tags: