"Rising Star": Ο Ρέμος ζήτησε από την Δήμητρα Γαλάνη να γράψει κομμάτι σε παίκτρια

«Αν πραγματικά μας ακούς, θέλω να δώσεις προσοχή σε αυτό το κορίτσι Δήμητρα και πιστεύω ότι θα σε κερδίσει»

Ποσοστό ρεκόρ σημείωσε η Κέλλυ Βουδούρη στο Rising Star, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Εγώ μιλάω για δύναμη» και σηκώνοντας τον τοίχο με ποσοστό 95%!

Ο Γιώργος Λιάγκας θύμισε στον τραγουδιστή τις δηλώσεις της Δήμητρας Γαλάνη που έχει χαρακτηρίσει τα μουσικά talent shows «αισχίστου είδους κρεοπωλεία» και τότε ο Αντώνης Ρέμος έστειλε το δικό του μήνυμα στην ερμηνεύτρια.

«Θα ήθελα -γιατί όχι- η Δήμητρα Γαλάνη, επειδή βλέπω ότι θα είσαι εδώ όλο τον χειμώνα, θα ήθελα στο τέλος η αγαπημένη μου η Δήμητρα αν μας ακούει να σου γράψει ένα τραγούδι. Πιστεύω ότι σου αξίζει να πεις ένα ανέκδοτο τραγούδι της Δήμητρας και είμαι σίγουρος ότι θα το «σκίσεις» και θα είναι η αρχή της καριέρας σου. Ας κοιτάξουν κάποια στιγμή και αυτοί οι μεγάλοι δημιουργοί κι ερμηνευτές αυτού του τόπου κάποια παιδιά σαν κι εσάς που αναζητάνε τα καλά τραγούδια», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε τον τραγουδιστή, λέγοντας: «Αντώνη επίτρεψέ μου να πω ότι η πολύ σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη έχει αναφερθεί πολλές φορές αρνητικά για όλα τα talent shows στην τηλεόραση».

«Δε λέω να κρίνει τη διαδικασία, λέω να δει ένα πλάσμα τόσο χαρισματικό και να της εμπιστευθεί ένα τραγούδι. Τόσο απλά! Γιατί, δεν κατάλαβα. Επειδή δεν θα συμμετείχε; Αυτό δεν θα ήταν ρατσιστικό να σκεφτεί ότι επειδή συμμετείχε στο Rising Star δεν θα της γράψει τραγούδι; Πιστεύω ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος η Δήμητρα…», σχολίασεκαι κοίταξε την κάμερα για να απευθυνθεί στην τραγουδίστρια: «Αν πραγματικά μας ακούς, θέλω να δώσεις προσοχή σε αυτό το κορίτσι Δήμητρα και πιστεύω ότι θα σε κερδίσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top