Aπόψε στο Star έρχεται το «Μόνος Στο Σπίτι 2»!

Μην χάσετε την σπαρταριστή κωμωδία, στις 21:00

Οι περιπέτειες του μικρού Κέβιν, ο οποίος βρίσκεται κατά λάθος σε άλλο προορισμό από την οικογένειά του για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, θα μας κάνουν να γελάσουμε απόψε, στις 21:00, μέσα από την συχνότητα του Star!

Στο «Μόνος Στο Σπίτι 2: Χαμένος Στη Νέα Υόρκη» η οικογένεια Μακάλιστερ σχεδιάζει με χαρά να περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στο ηλιόλουστο Μαϊάμι. Στο αεροδρόμιο όμως, ο Κέβιν θα ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του με αποτέλεσμα να επιβιβαστεί σε λάθος αεροπλάνο και να βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη! Για καλή του τύχη, έχει μαζί του πολλά μετρητά και πιστωτικές κάρτες, που του εξασφαλίζουν μια διαμονή σε ένα καλό ξενοδοχείο, το οποίο καταφέρνει να κάνει άνω - κάτω.

Μόνος στη μεγαλούπολη, θα πέσει πάνω στους γνωστούς ληστές, οι οποίοι σχεδιάζουν μια νέα ληστεία σε ένα κατάστημα παχνιδιών και ο Κέβιν είναι για ακόμη μία φορά εκεί για να τους εμποδίσει, όπως μόνο αυτός ξέρει…

Την σκηνοθεσία της σπαρταριστής κωμωδίας υπογράφει ο Κρις Κολούμπους, ενώ πρωταγωνιστούν οι Μακόλεϊ Κάλκιν, Τζο Πέσι, Ντάνιελ Στερν, Τζον Χερντ και Κάθριν Ο' Χάρα.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top