Blind Taste: Παναγιώτης Στάθης, Πέτρος Πολυχρονίδης, Ελένη Τσολάκη και Μαρία Κορινθίου μαγειρεύουν σπεντζοφάι

Πολύ γέλιο με τις κουτάλες στο χέρι

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αυτή την εορταστική εβδομάδα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής του Blind Taste επώνυμους που θα πειραματιστούν στην κουζίνα του και θα το κάνουν για καλό σκοπό!

Με τη συμμετοχή τους, εκτός από μοναδικές στιγμές παιχνιδιού, χαράς, γέλιου, θα χαρίσουν και 1000 ευρώ την ημέρα, δηλαδή 5.000 ευρώ συνολικά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. 

Στο στολισμένο πλατό του «Blind Taste» ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος υποδέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων την Μαρία Κορινθίου, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Παναγιώτη Στάθη και την Ελένη Τσολάκη.

Οι 4 καλεσμένοι φόρεσαν την ποδιά του «Blind Taste» και ετοίμασαν μια κοινή συνταγή, που θα τους ανατέθηκε από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. 

Ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία του παιχνιδιού, η ηθοποιός, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του STAR «Τροχός της τύχης» και η παρουσιάστρια του Alpha διαγωνίστηκαν στο σπεντζοφάι.

Πλάκες, πειράγματα και σκηνές γέλιου εκτυλίχθηκαν μέσα στο πλατό, ακόμα και από τα πρώτα λεπτά της εκπομπής: ο σεφ έκανε στους άντρες της παρέας ερωτήσεις για να διαπιστώσει ποια είναι η σχέση τους με τη μαγειρική και ποια είναι η σχέση τους με τα υλικά που χρησιμοποιούν στο μαγείρεμα, όπως το μπούκοβο.

Και το παιχνίδι ξεκίνησε, με τα ευτράπελα να μην λείπουν, επίσης, από το μενού. Λίγο το… άστοχο μέγεθος των πιπεριών, που έκοβαν, λίγο τα σκόρδα που εκσφενδονίζονταν από την Ελένη Τσολάκη, λίγο οι ερωτήσεις που έκαναν και έδειχναν όταν δεν το έχουν πολύ με την κουζίνα (όλοι εκτός από την Μαρία Κορινθίου) και οι σκηνές πάνω από τα τηγάνια έκαναν το μεσημέρι των τηλεθεατών να γεμίσει με γέλιο!

Το μαγείρεμα τελείωσε, οι παίκτες έκλεισαν τα μάτια τους και έκαναν τη γευστική τους δοκιμή. Αναμενόμενο το γέλιο για ακόμα μια φορά, στο πώς αντιμετώπισαν και σχολίασαν τα πιάτα των συμπαικτών τους! 

Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε και τις «αντικειμενικές» φιλοφρονήσεις που αντάλλαζαν Πέτρος Πολυχρονίδης και Παναγιώτης Στάθης, μιας και οι δύο ανήκουν στην οικογένεια του STAR. «Αυτή η παρουσιαστάρα δεν υπάρχει! Δεν είναι ότι είναι ο πιο καλός, ο κορυφαίος, ο πιο όμορφος, ευθυτενής, ωραίος, στεντόρειος. Είναι ένας άνθρωπος μαγεία, οι ειδήσεις ποτάμι τρέχουν από το στόμα του», είπε όταν πήρε καλό βαθμό από τον Παναγιώτη Στάθη για το πιάτο του και συνέχισε αστειευόμενος για ακόμα μια φορά: «Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις αυτόν τον κορυφαίο παρουσιαστή που υπάρχει στην Ελλάδα, όχι επειδή είναι στο κανάλι μου!».

Αστέρι έδειξε ότι είναι η Ελένη Τσολάκη στη γευσιγνωσία που άφησε με το στόμα ανοιχτό τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και στις μαγειρικές της επιδόσεις! Και ήταν και εκείνη που στέφθηκε νικήτρια της πρώτης ημέρας των εορταστικών επεισοδίων!

Πρώτη νικήτρια στην πρώτη ημέρα της εορταστικής εβδομάδας αναδείχθηκε η Ελένη Τσολάκη, η οποία έδωσε τα 1000 ευρώ που κέρδισε στην "Ελπίδα"!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top