Η υπναρού Φαίη Σκορδά και ο Άγιος Βασίλης – Τι είπε η παρουσιάστρια για τα παιδικά της χρόνια!

Τι είπε το μεσημέρι της Δευτέρας

Για τις αναμνήσεις που έχουν από τα παιδικά τους χρόνια και την προσμονή του Άγιου Βασίλη μίλησαν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή "Το Πρωινό".

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τα δώρα και το αν πίστευε όταν ήταν μικρός στον άγιο των παιδιών ο Σάκης Ρουβάς, όλοι οι συντελεστές της εκπομπης είπαν τη δική τους ιστορία, από τότε που ήταν οι ίδιοι παιδιά.

«Εγώ όταν ήμουν μικρή ήμουν μονίμως με ένα χαμόγελο και κοιμόμουν. Οπότε γενικά ήμουν ένα χαμογελαστό παιδάκι που κοιμόταν. Δεν το έψαξα και ποτέ για τον Άγιο Βασίλη για να έχω απογοήτευση» είπε η Φαίη Σκορδά ξαφνιάζοντας τους πάντες με τη δήλωση της!

Μάλιστα, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια δέχτηκε πολλά πειράγματα από τους συνεργάτες της, με τελευταίο το πείραγμα από τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος θέλοντας να την πειράξει 

«Είσαι σίγουρη ότι δεν σου έριχναν κάτι στο φαγητό; Ξέρω μια μάνα που ήταν σε μια πτήση με το παιδί της και του έριξε κάτι για να ηρεμήσει και το παιδάκι ξύπνησε μετά από δύο μέρες» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς γελώντας και η Φαίη Σκορδά τον κοίταξε αποσβολωμένη σχολιάζοντας «Τραγική!». Ενώ συνεχίζοντας «Τώρα αυτό που είπες τι ήταν αστείο; Πραγματικά την ξέρεις; Να της πεις από εμένα ότι είναι τραγική!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top