Party time! ΕΤΣΙ έκανε ρεβεγιόν Χριστουγέννων η οικογένεια Καρντάσιαν!

Γέμισαν τα social media με φωτογραφίες

Τα Χριστούγεννα των Καρντάσιαν

Δημόσιες εμφανίσεις δεν έχει κάνει πολλές μετά την επίθεση που δέχτηκε από ληστές στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Παρίσι, τον περασμένο Οκτώβριο και τις φήμες ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, όμως η Παραμονή των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσε να βρει την Κιμ Καρντάσιαν στο σπίτι της.

Το ίδιο, φυσικά, και την υπόλοιπη τηλεοπτική και… πληθωρική οικογένεια!

Οι τηλεπερσόνες έδωσαν το παρών σε χριστουγεννιάτικο party, όπου η Κιμ έκανε δυνατό comeback φορώντας μια ολόχρυση δημιουργία, που ανέδειξε με ένα εντυπωσιακό τσόκερ στον λαιμό.

Μάλιστα, πόζαρε και στα social media, από τα οποία απέχει για αρκετό χρονικό διάστημα, μαζί με την αδερφή της Κλόε, που ήταν επίσης εντυπωσιακά ντυμένη.

«Κοιτάξτε ποια είναι εδώ! Η κυρία West», έγραψε η Κλόε ανεβάζοντας τη selfie τους στα social media. Και παρόλο που έγινε αναφορά στο όνομα του ράπερ, εκείνος δεν απαθανατίστηκε σε καμία φωτογραφία.

Από το πάρτι δεν έλειπε και το μικρότερο μέλος της οικογένειας, που δεν είναι άλλο από τη 2χρονη κόρη της Κιμ, Νόρθ Γουέστ.

Εκεί ήταν και οι μικρότερες αδερφές της οικογένειας, Κένταλ και Κάιλι, αλλά και ο μπαμπάς, δηλαδή η «δεύτερη μαμά» της οικογένεια, Κέιτλιν Τζένερ!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top