ΟΛΑ στη φόρα! ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Κιμ Καρντάσιαν

Αποκαλύφθηκε το μέχρι πρότινος επτασφράγιστο μυστικό της τηλεπερσόνας

Από τι πάσχει η Κιμ Καρντάσιαν

Μπορεί μέχρι προσφάτως να απασχολούσε τα μίντια μόνο για το ριάλιτί της, για τις σέξι εμφανίσεις της ή για τις φήμες γύρω από την (προσωπική κυρίως) ζωή της, αλλά από την επίθεση που δέχτηκε στο Παρίσι και μετά, η Κιμ Καρντάσιαν απασχολήσει τα μέσα για πιο… «δυσάρεστους» λόγους.

Μετά την περιπέτεια με την υγεία του συζύγου της, Κάνιε Γουέστ, τα ξένα μέσα αναφέρθηκαν και στην υγεία της ίδιας της τηλεπερσόνας.

Όπως ανέφερε το radaronline, η σταρ πάσχει από σοβαρή ασθένεια, ενώ προσθέτει ότι αυτή ήταν και η αιτία της κατάρρευσης του ράπερ.

Βέβαια, από την πλευρά της διάσημης και πληθωρικής οικογένειας δεν έχουν υπάρξει σχετικές δηλώσεις, θέλοντας να κρατήσουν μακριά από τα φώτα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, δεν είναι κάτι που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο, καθώς προκύπτει η Κιμ ότι πάσχει από μια από τις πιο συχνές γυναικολογικές παθήσεις που δεν είναι άλλη από την ενδομητρίωση.

Άτομο από το περιβάλλον της Κιμ ανέφερε στο radaronline πως ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού της και συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top