Christmas Special Week στο «Blind Taste»: Οι μικροί σεφ θα ετοιμάσουν κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι

Καθημερινά στις 16:25 στο Star

Τελευταία μέρα για την Christmas Special Week στο «Blind Taste», όπου μικροί, επίδοξοι μάγειρες αναλαμβάνουν δράση για να μας χαρίσουν στιγμές αθωότητας, γέλιου, χαράς και αισιοδοξίας!

Την Παρασκευή 23/12 (στις 16:25) ο διακεκριμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος υποδέχεται στην κουζίνα του «Blind Taste» τέσσερις «επαναστάτες» έφηβους, πανέτοιμους να  φορέσουν την ποδιά του «Blind Taste» και να δοκιμαστούν στην ετοιμασία μιας κοινής  συνταγής, κοτόπουλο κοκκινιστό με κριθαράκι.

 

Ας γνωρίσουμε τους ξεχωριστούς μας παίκτες:

Γεωργία Μέρμελα, 16 ετών

Η Γεωργία πηγαίνει Β΄ Λυκείου, της αρέσει η μαγειρική και έχει σπεσιαλιτέ, τις μπριζόλες φούρνου. Παλιά έκανε πάλη και χόκεϋ πάγου.

Άκης Κάτσος, 15 ετών

Ο Άκης είναι από τους πιο προχωρημένους μαγειρικά παίκτες καθώς κάνει μαθήματα εδώ και 8 χρόνια. Φτιάχνει μόνος του από σούσι,  μέχρι χειροποίητα ζυμαρικά.

 

Δήμητρα Ζαλούμη, 15 ετών

Μαγειρεύει από μικρή με τις γιαγιάδες της και της αρέσει εξίσου να κάνει και γλυκά και φαγητά. Ανοίγει φύλλο, κάνει τυρόπιτες, κέικ και τούρτες. Ασχολείται με τον χορό αλλά θέλει να γίνει κτηνίατρος.

Παναγιώτης Σχοινάς, 16 ετών

Ο Παναγιώτης πηγαίνει Β ΄Λυκείου και έχει αποφασίσει ότι θέλει να γίνει σεφ. Μαγειρεύει ωραία και με όλους τους τρόπους το μοσχάρι και κάνει καταπληκτικό τιραμισού.

Γέλιο, χαρά, αγαπημένες γεύσεις των παιδιών και μυρωδιές των Χριστουγέννων, σε μια ξεχωριστή εβδομάδα, που ουσιαστικά δεν έχει νικητές και ηττημένους, αφού δεν υπάρχει το χρηματικό έπαθλο, που ισχύει για την κανονική ροή του διαγωνισμού μαγειρικής.

 

Οι καλύτεροι σεφ κερδίζουν από 2 ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα και όλα τα παιδιά, που συμμετέχουν στο παιχνίδι από ένα καλάθι με αγνά, ελληνικά προϊόντα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top