Όπρα: ΕΧΑΣΕ 18 κιλά και… Στα ΥΨΗ οι μετοχές της εταιρείας που την αδυνάτισε!

Οι μετοχές της Weight Watchers αυξήθηκαν κατά σχεδόν ένα πέμπτο μετά την είδηση

Στα ύψη εκτινάχθηκαν οι μετοχές της Weight Watchers μετά την αποκάλυψη της Όπρα Γουίνφρεϊ πως έχει χάσει 18 κιλά χάρη στις νέες διατροφικές συνήθειες που της συνέστησε η εταιρεία!

Συγκεκριμένα, οι μετοχές της Weight Watchers αυξήθηκαν κατά σχεδόν ένα πέμπτο μετά την είδηση.

Η Όπρα συμμετέχει στη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας στην οποία δείχνει την ίδια με τους φίλους της να τσουγκρίζουν τα ποτήρια με το κρασί τους ενώ στο τραπέζι υπάρχουν μακαρόνια και σαλάτα ενώ προτρέπει τους θεατές να πάρουν και εκείνοι την μεγάλη απόφαση όπως έκανε η ίδια.

«Από τότε που άρχισα με το Weight Watchers, έχω χάσει πάνω από 18 κιλά» δηλώνει η Όπρα η οποία αγόρασε το 10% της εταιρείας τον Οκτώβριο του 2015.

«Μπορούσα να φάω ό,τι αγαπώ, τάκος, ζυμαρικά. Ποτέ δεν ένιωσα ότι στερούμαι», προσθέτει και τονίζει πως όλοι μπορούν να χάσουν βάρος χωρίς να στερηθούν τα τρόφιμα που αγαπάνε.

«Το Weight Watchers είναι πιο εύκολο από κάθε άλλο πρόγραμμα που έχω κάνει. Είναι τρόπος διατροφής και ένας τρόπος ζωής που είναι απελευθερωτικός. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι κάνω δίαιτα και πως αυτό λειτουργεί» συμπλήρωσε η Όπρα.

Οι επενδυτές ανταποκρίθηκαν άμεσα στα μηνύματά της στέλνοντας την μετοχή της Weight Watchers στα ύψη κάνοντας άλμα 18% στα 12,35 δολάρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top