ΜΟΝΟ στο star.gr: ΑΥΤΟΣ είναι ο Έλληνας που θα τα «βάλει» με τον Μπουράκ!

Τον διάλεξε ο Τούρκος ηθοποιός για... τηλεοπτικό αντίζηλό του

Ο Γιώργος Καβακάκης αντίζηλος του Μπουράκ Όζτσιβίτ,

Ήρθε στην Ελλάδα πριν από μερικές εβδομάδες και προκάλεσε παραλήρημα στις Ελληνίδες θαυμάστριές του από το πρώτο λεπτό που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας.Αλλά στις αποσκευές του φεύγοντας δεν έβαλε μόνο τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά και μια συνεργασία, η οποία αναμένεται να συζητηθεί και στις δύο χώρες!

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ επέλεξε ο αντίζηλός του να είναι Έλληνας και μάλιστα ένας από τους ωραιότερους.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καβακάκη.

Η γνωριμία των δύο αντρών έγινε στο γκαλά έναρξης της διοργάνωσης Turkish Film Days που πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Άλλωστε, το εν λόγω event ήταν και η αφορμή που έκανε τον τηλεοπτικό Κεμάλ να… προσγειωθεί στην Αθήνα.

Το μοντέλο, που έγινε ακόμα πιο γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στη διαφήμιση γνωστών καταστημάτων παιχνιδιών έδωσε το «παρών» και παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας «My Brother», στην οποία ο 32χρονος Τούρκος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην περίπτωση του Γιώργου, η φράση «το timing είναι το παν» ισχύει και με το παραπάνω, μιας και η γνωριμία των δύο αντρών θα καταλήξει στη μικρή οθόνη!

«Γνωριστήκαμε μέσω της μάνατζέρ μου. Δεν μιλούσε ελληνικά και είχαμε μεταφραστές. Ήταν πολύ ευχάριστος άνθρωπος και χαμογελαστός. Μου είπε ότι ήξερε ότι οι Έλληνες είναι όμορφοι, ότι προσέχουν τον εαυτό τους, την εμφάνισή τους. Και πάνω στην κουβέντα έγινε και η πρόταση από τους μάνατζερ και τους παραγωγούς που τον συνόδευαν. Είχαν σκεφτεί να μπει μέσα στο σενάριο ένας Έλληνας και με ρώτησαν αν έχω σκεφτεί ποτέ το να παίξω σε σειρά. Αυτό ακριβώς που μου είπαν ήταν ότι με θέλουν ‘για το νέο κόνσεπτ που σκέφτονται και θέλουν να υπάρχει αντίπαλος για τον Οζτσιβίτ», δήλωσε ο Γιώργος Καβακάκης μιλώντας στο star.gr.

Και αφού στο πρόσωπό του βρήκαν αυτό που έψαχναν, μένει πλέον να οριστούν οι λεπτομέρειες. «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μιλήσω μαζί τους, προκειμένου να ορίσουμε την ημερομηνία του ραντεβού μας. Με τον καινούργιο χρόνο, ή θα ταξιδέψω στην Τουρκία ή θα έρθουν εκείνοι ξανά εδώ για να μιλήσουμε για το τι ρόλος ακριβώς θα είναι, τι μηνύματα θέλουν να περάσουν μέσα από αυτόν. Ουσιαστικά, έχει γίνει η πρώτη πρόταση, αλλά δεν έχουν μπει οι υπογραφές, οπότε είμαστε σε επαφή για όλα τα υπόλοιπα!», είπε ο Έλληνας γόης και συμπλήρωσε: «Αυτό που ξέρω σίγουρα ότι θέλουν στα επόμενα επεισόδια να υπάρξει αντίζηλος του Μπουράκ και θέλουν να είναι Έλληνας και όχι ακόμα ένας Τούρκος, κάτι που θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού».

Όσο για το σε ποια γλώσσα θα μιλάει στο νέο του ρόλο μετά την πρόταση που δέχτηκε από το… πρωτοπαλίκαρο του τηλεοπτικού «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή»; «Μπορεί να χρειαστεί να πω μερικές ατάκες στα τουρκικά, αλλά δεν αποκλείεται να μιλήσω και στα ελληνικά!», απάντησε.

Ακόμα και αν υπάρξουν δυσκολίες ως προς αυτό το κομμάτι, το σίγουρο είναι ότι με την υποκριτική δεν θα έχει «προβλήματα», μιας και ο Γιώργος Καβακάκης εκτός από τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στις πασαρέλες του εξωτερικού, έχει κάνει πέρασμα και από την πολύ επιτυχημένη σειρά «Singles» - κάτι που τον κάνει να νιώθει πιο οικεία με το κομμάτι της ηθοποιίας.

Μάλιστα, οι δύο άντρες έχουν και ένα ακόμα κοινό, μιας και ο Μπουράκ έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα ως μοντέλο στη χώρα του, ενώ το 2005 κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Μοντέλου» στην Τουρκία, αλλά και τη δεύτερη θέση του «Καλύτερου Άντρα Μοντέλου» στον κόσμο!

Και κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τους δούμε να συνεργάζονται ακόμα και στην πασαρέλα σε επίδειξη γνωστού Έλληνα σχεδιαστή…

Για να δούμε!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top