Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Πέμπτης, στο «Πρωϊνό». Ο Κώστας Τσουρός πήρε θέση μετά την προβολή των δηλώσεων του Υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι. Η ατάκα του «Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει» έχει προκαλέσει απίστευτες αντιδράσεις από χθες.

Ο Κώστας Τσουρός λοιπόν πήρε το λόγο αναφέροντας: «Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι επικίνδυνα τα πράγματα που λένε; Ειδικά σε μία περίοδο που είναι τεταμένες οι σχέσεις με την Τουρκία».

Ο δημοσιογράφος είπε: «Πραγματικά αναρωτιέμαι, δεν καταλαβαίνουν ότι είναι επικίνδυνα αυτά τα πράγματα που λένε;», προκαλώντας την αντίδραση του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ο οποίος είπε: «Είναι σαν να έχεις πάει στο γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας και μου λες τη δήλωση που έκαναν χθες βράδυ».

«Τι λες αγόρι μου; Είναι δυνατόν να ακούς από έναν υπουργό ότι δεν έγινε τίποτα να χάσουμε μερικά νησιά; Λέει ο Στέφανος ότι είμαι φερέφωνο της Νέας Δημοκρατίας! Μα, είναι δυνατόν;» είπε έξαλλος ο Κώστας. «Μη μου φωνάζεις εμένα! Σε ακούω μια χαρά!», απάντησε εκνευρισμένος ο Στέφανος.

Η Φαίη Σκορδά σφύριξε τη λήξη στο ματς, λέγοντας: «Αυτό που είπε ο Κώστας το σκεφτήκαμε όλοι και προς Θεού δεν είχε καμία πολιτική τοποθέτηση».

Tags: