Η ατάκα του Αθερίδη για τον Παντζόπουλο που έκανε την Ελένη να παγώσει- «Μαθαίνω ότι ο άντρας σου έχει γκόμενα»

«Αχ, μας διασκέδασε μεσημεριάτικα», είπε η παρουσιάστρια

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης, ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος με μία και μόνο ατάκα κατάφερε να κάνει την παρουσιάστρια να ξεκαρδιστεί στα γέλια!

Οι δυο τους συζητούσαν για την αξία και την έννοια της αλήθειας, με κάθε της εκδοχή. Ο Θοδωρής Αθερίδης λοιπόν, έφερε ένα παράδειγμα στην παρουσιάστρια, το οποίο την έκανε αρχικά να «παγώσει» και στη συνέχεια να σκάσει στα γέλια.

«Αν ήμουν ένας άνθρωπος που σου λέει όλες τις αλήθειες του κόσμου γιατί έχω δόλο από σένα και κάτι θέλω να κερδίσω, αυτό το πράγμα είναι ανήθικο. Προστατεύεις πολλές φορές τον άλλον αποκρύπτοντάς του τα γεγονότα. Θα σου πω ένα πολύ χοντρό. Πες ότι ξέρω ότι είσαι άρρωστη από κάτι ανίατο δεν μπορώ να σου πω την αλήθεια μου στα μούτρα… ή μαθαίνω ότι ο άντρας σου έχει γκόμενα κι έρχομαι και στο λέω…», ανέφερε.

Μόλις ολοκλήρωσε τη φράση του, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε να γελά αμήχανα, παγώνοντας προς στιγμήν με την ατάκα του για το Μάκη Παντζόπουλο. Στη συνέχεια ξέσπασε σε δυνατά γέλια αναφωνώντας: «Αχ, μας διασκέδασε μεσημεριάτικα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top