ΜΟΝΟ στο star.gr: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την Μενεγάκη

Θα συνεχίσει ή όχι στην εκπομπή της ωραίας Ελένη το μοντέλο;

Εκτός Μενεγάκη ο Αλεξάνδρου; Όλη η αλήθεια

Τον ξέραμε χρόνια μέσα από τις δουλειές του στο μόντελινγκ – καθότι είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι-, αλλά πριν από περίπου τρεις σεζόν είδαμε και μια άλλη του πλευρά: ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μας συστήθηκε και τηλεοπτικά.

Το μοντέλο κάθισε δίπλα στην Βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη και χάρισε στην ίδια και το τηλεοπτικό κοινό στιγμές απείρου γέλιου και χαράς.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, όμως, οι φήμες θέλουν το πάνελ της εκπομπής της ωραίας Ελένης – αν και έχει μόλις μερικούς μήνες που βγήκε στον αέρα για την φετινή τηλεοπτική σεζόν – να αλλάζει σύνθεση, να υπόκειται σε αλλαγές. Με άλλα λόγια, να… μικραίνει.

Μάλιστα, έχει βρεθεί και το άτομο που θα μείνει εκτός της εκπομπής του καναλιού της Κάντζας, το οποίο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι εν λόγω φήμες χαρακτηρίζονται ως… αναληθείς. Και αυτό γιατί σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του star.gr, μπορεί – διαπιστωμένα – να έχουμε καιρό να δούμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στις οθόνες μας και στην τηλεοπτική παρέα της μεσημεριανής εκπομπής, όμως το μοντέλο εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής του Alpha.

Αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το αν υπάρχει λόγος ανησυχίας και… απομάκρυνσης του γνωστού μοντέλου, ούτε επιβεβαιώνοντας, ούτε διαψεύδοντας τα όσα έχουν ακουστεί, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θεωρείται ακόμα κομμάτι της "Ελένης".

Στην περίπτωση μέσα στις επόμενες ημέρες υπάρξει κάποια άλλη… ενημέρωση, το βέβαιο είναι ότι το «διαζύγιο» ανάμεσα τους θα είναι βελούδινο και θα βγει κοινή συναινέσει.

Άλλωστε, κάθε σχέση, προσωπική ή επαγγελματική, πάντα φτάνει στο σημείο που ολοκληρώνει τον κύκλο της…

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top