«Ξαναδέστε τους»: Άλλαξαν πια τα πράγματα και τώρα κάνουν κριτική στην Σπυροπούλου!

"Στόλισαν" για τα καλά την παρουσιάστρια- «Έχουμε την ελευθερία να το πούμε…»

Τι και αν οι άγιες μέρες πλησιάζουν; Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν φαίνεται να έχει αγγίξει την ομάδα του «Ξαναδέστε τους», οι οποίοι το απόγευμα της Δευτέρας «στόλισαν» ακόμα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να έβρισκαν συνεχώς… πανέμορφη και στιλάτη την παρουσιάστρια στην ενότητα με τον σχολιασμό των ρούχων, ωστόσο, φαίνεται ότι τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και μπορούν να λένε... ελεύθερα τη γνώμη τους, όποια και αν είναι αυτή!

«Θεωρώ ότι δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω», είπε πρώτη η Μαρία Ηλιάκη χωρίς φόβο και με πάθος.

«Αυτό το φόρεμα δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν!» συνέχισε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Ελπίζω να ξέρετε όλοι τραγούδια να πούμε στις εκκλησιές απέξω» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς όλο νόημα και τότε η Μαρία Ηλιάκη τον διέκοψε για να τονίσει το εξής:

«Μισό λεπτό, να ξεκαθαρίσουμε κάτι και στον κόσμο, γιατί εμείς είμαστε ειλικρινείς και τα λέμε όλα. Το ότι είμαστε όλοι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, δε σημαίνει ότι πρέπει να λέμε για τους ανθρώπους του Alpha μόνο καλά. Όταν κάτι δεν μας αρέσει, έχουμε την ελευθερία να το πούμε και όλοι οι παρουσιαστές αυτού του καναλιού έχουν χιούμορ…!»

Έτσι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε μία...κάμπια για την εμφάνισή της! Αυτό που δεν ξέρουμε βέβαια είναι πόσο θα… γελάσει για το "δωράκι" που της έκαναν! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top