Κανείς δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει πότε ο Αντώνης Κανάκης βγήκε από το κλαμπ των εργένηδων, πότε άφησε έγκυο τη σύντροφό του και πότε κιόλας κρατάει και στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά τους!

Σημασία, όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει τι καταλαβαίνει το κοινό, αλλά τι ζει ο ίδιος ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα και όλα δείχνουν ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αν και ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, η χαρμόσυνη είδηση ότι έγινε πατέρας την περασμένη Τετάρτη το πρωί διέρρευσε και έτσι από την περασμένη εβδομάδα ακούει παιδικά κλάματα στο σπίτι του από την κόρη του!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης έκανε την πρώτη του αναφορά στο γεγονός ότι έγινε μπαμπάς, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο παρουσιαστής ανέβασε ένα mix που έχει κάνει ο ίδιος στο τραγούδι «The Joy of Love» του Monsieur Minimal και στο υστερόγραφό του ευχαριστεί τους φίλους του για τις ευχές που προφανώς τα τελευταία 24ωρα έχουν «πλημμυρήσει» τους λογαριασμούς και τα κινητά του.

«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ!», είναι ο τίτλος της ανάρτησης του Αντώνη Κανάκη

Διαβάστε τι έγραψε: 

«Ακόμα και αν δεν χωνεύεις τα Χριστούγεννα, σίγουρα χωνεύεις την αγάπη και τη χαρά που αυτά συνεπάγονται.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά το τραγούδι “The Joy Of Love” του Monsieur Minimal, ένιωσα τη χαρά της αγάπης, την οποία το συγκεκριμένο κομμάτι υμνεί κυριολεκτικά με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, ως κάτι το χειροπιαστό και μεταδοτικό. Αυτός είναι ένας ιός που αξίζει να κολλήσουμε!

Όμως, στο μυαλό μου το άκουγα κάπως διαφορετικά και έτσι προέκυψε αυτό το mix.

Αν και δεν είναι αμιγώς χριστουγεννιάτικο τραγούδι, για μας θα είναι το τραγούδι των φετινών Χριστουγέννων.

Με την «χαρά της αγάπης» λοιπόν, θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές, με την ελπίδα να νικήσει κάποια στγμή τον φόβο η αγάπη σε αυτόν τον πλανήτη.

Καθόλη την διάρκεια των εορτών, το “The Joy Of Love” θα μπορείτε να το αποκτήσετε ελεύθερα, κατεβάζοντάς το εδώ:

https://soundcloud.com/…/the-joy-of-love-antonis-kanakis-mix

Και αν σας αρέσει, μοιραστείτε το.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές

Tags: