Σε έναν διαφορετικό ρόλο, εκείνον του παρουσιαστή βλέπουμε τον Γιώργο Θεοφάνους μέσα από  το Junior Music Stars.

O ίδιος μιλώντας γι’ αυτό το γεγονός είπε: «Στο Junior Music Stars δεν είμαι παρουσιαστής, είμαι οικοδεσπότης, μαέστρος στην ορχήστρα. Μη φοβάται ο Σάκης, ούτε ο Λιάγκας, δεν θα τους πάρω τη δουλειά».

Στη συνέχεια  παραδέχτηκε πως δεν έχει δει τον Σάκη Ρουβά στον νέο ρόλο του ως coach του The Voice.

«Δεν έχω δει καθόλου τον Σάκη Ρουβά φέτος, γιατί είμαι συνέχεια σε γυρίσματα αυτή την περίοδο. Όταν θα δω θα σας πω. Κάνουμε γυρίσματα καθημερινά για το Junior Music Stars, δεν κάνουμε τίποτα ζωντανό γιατί δεν θέλω να συμβεί κάτι και να εκτεθούν τα παιδιά, θέλω να είναι προστατευμένα. Όταν το δω θα σας πω, αλλά είμαι σίγουρη ότι τα κάνουν όλα καταπληκτικά», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Πως αντέδρασε όμως  όταν τον ρώτησαν για τα νούμερα τηλεθέασης συγκρίνοντας τα με εκείνα του Music School που παρουσίαζε η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα των πραγμάτων, ίσα ίσα, πολλές φορές μπορεί να συμβαίνει και το αντίθετο. Εμένα δε με αγχώνει καθόλου αυτό το πράγμα και κανέναν από το κανάλι. Κανείς δεν ασχολείται με τα νούμερα. Ασχολείται με αυτό που συμβαίνει. Θεωρώ ότι δεν κάνουμε τηλεόραση από το Junior Music Stars, θεωρώ ότι αυτή η μουσική γιορτή η οποία συμβαίνει, θα χτίζεται και θα χτίζεται για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν είναι θέμα μιας σεζόν ή διαφημιστικής πίτας ή τίποτα τέτοιο. Αυτά ο ΣΚΑΪ τουλάχιστον δεν τα βλέπει. Δεν ξέρω στο Epsilon τι βλέπετε εσείς. Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν το βλέπει έτσι πίστεψε με» σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε το παραπάνω βίντεο…

Tags: