Την είδαμε για πρώτη φορά στη θέση του κριτή σε μουσικό talent show όταν κάθισε στην καρέκλα του The Voice και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν ότι εντυπωσιάστηκαν όχι μόνο με την παρουσία, αλλά και με αυτή την (άγνωστη μέχρι τότε) πλευρά της Δέσποινας Βανδή.

Από τότε πέρασαν μερικοί μήνες και αυτή τη φορά η τραγουδίστρια θα καθίσει σε… άλλη καρέκλα και θα είναι η μόνη γυναίκα της κριτικής επιτροπής του Rising Star!

Και μιας και η πρεμιέρα του μουσικού σόου - που έρχεται για να ανατρέψει όλα όσα ξέρουμε και να κάνει το κοινό τον πιο ενεργό κριτή του – είναι πιο κοντά από ποτέ, η Δέσποινα Βανδή μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο star.gr.

15322359_10154128143786463_1246589604_o.jpg

Για τα όσα έγιναν στις οντισιόν, για τη διαφορετικότητα αυτού του talent show, για αλλά και τη σχέση της και τα πειράγματά της με τον Αντώνη Ρέμο είναι μόνο μερικά από τα όσα μας αποκάλυψε!

«Για κάποιους παίκτες συμφωνήσαμε ομόφωνα να βρεθούνε μπροστά στον τοίχο και σε κάποιους διαφωνήσαμε. Έχω την περιέργεια να δω κατά πόσο τις Κυριακές που θα βρεθούνε μπροστά στον τοίχο αυτοί οι παίκτες, ήταν τελικά σωστό το κριτήριο του ενός ή του άλλου. Όχι στην ομοφωνία, στη διαφωνία (θέλω να το δω)!», είπε όταν τη ρωτήσαμε τι περιμένει από το νέο παιχνίδι που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, αλλά και τι είναι αυτό το «παραπάνω» που έχει και το κάνει μοναδικό! «Επίσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι τους βλέπουμε και δεν ακούμε μόνο τις φωνές. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε και πώς εκφράζεται ο καθένας όταν τραγουδάει. Πώς θα κινηθεί το κορμί, το χέρι, τα μάτια, όλα.. Ακούς πολλές φορές μέσα στη φωνή την ψυχή, αλλά σημασία έχει που κοιτάς τον άλλο στα μάτια και το εισπράττεις αυτό! Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα πάρει την ανταγωνιστική του μορφή…», είπε χαριτολογώντας η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Από το σημείο και μετά που θα δημιουργηθούν οι ομάδες, μπαίνει και ο ανταγωνισμός ανάμεσά μας πια, για το ποιο παιδί, από ποια ομάδα θα κερδίσει!», προσθέτοντας ωστόσο ότι «ο κόσμος είναι η πέμπτη καρέκλα και (η καρέκλα) με την μεγαλύτερη βαρύτητα. Πρέπει να κερδίσουν τον κόσμο (οι διαγωνιζόμενοι), όχι εμάς!».

15368948_10154127291411463_248751937_o.jpg

Όσο για το τι θα γίνει στην περίπτωση που δει ότι εκείνη ψηφίζει κάποιον διαγωνιζόμενο που όμως δεν αρέσει στο κοινό, αλλά και το αντίθετο, να μην ψηφίσει εκείνη κάποιον, που όμως το κοινό «αγκαλιάζει»; «Όσο σε ‘’κόντρα’’ και να έρθω με το κοινό και σε διαφωνία, αυτό που επικρατεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η άποψη του κόσμου», είπε και συνέχισε: «Μπορεί να υπάρχουν άλλα πράγματα που συγκινούν κάποιον που το βλέπει τηλεοπτικά και είναι άλλο αυτό που μπορεί να δω εγώ πάνω στη σκηνή. Μπορεί κάποιος που θεωρώ ότι είναι πολύ καλός, την Κυριακή που θα βρεθεί μπροστά στον τοίχο από το άγχος του να καταρρεύσει και να μην αποδώσει. Εγώ, όμως, θα τον έχω δει, πώς μπορεί να αποδώσει χωρίς το άγχος. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω… Για να πω την αλήθεια κι εγώ, έχω την περιέργεια να δω όλη αυτή η σχέση μας με τον κόσμο πώς θα λειτουργήσει, live πια! Γιατί όλα θα συμβαίνουν εκείνη την ώρα, είναι «καυτή πατάτα»!

15409801_10154128144561463_1595099294_o.jpg

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε και για τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο, αφού τόσο από την προηγούμενη συνεργασία τους στο Voice, όσο και πιο μετά, είναι γνωστό ότι οι δυο τους διατηρούν τις καλύτερες των σχέσεων και δεν χορταίνουν να κάνουν πλάκες και να πειράζει ο ένας τον άλλο. Μάλιστα, έκανε και την μικρή... καταγγελία της για τον συνάδελφο και συνεργάτη της στο μουσικό σόου του ΑΝΤ1: «Τον έχω συνηθίσει τον Αντώνη. Και στα γυρίσματα ήδη που κάναμε είδα τον τρόπο που λειτουργούσε. Έχω να σας πω ότι παρασύρει τους άλλους δύο εν ριπή οφθαλμού και είμαι εντελώς μόνη μου σε αυτό", είπε αστειευόμενη σε πιο "καταγγελτικό" ύφος και πρόσθεσε: "Η Καλομοίρα θα είναι πίσω δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω να την έχω ‘σύμμαχο’. Αισθάνομαι, όμως, ότι οι 3 άντρες έχουν κάνει μια ομάδα, αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα!".

15311637_10154128143906463_674058286_o.jpg

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr