Άκρως συγκινητική ήταν η χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χαρδαβέλλα με τίτλο «Το ζεϊμπέκικο του νικητή». Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, της μουσικής αλλά και της τηλεόρασης.
xa012.jpg
(Μάρια & Κώστας Χαρδαβέλλας με τον γιo τους)

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την «μάχη» του με τον καρκίνο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου έλεγαν δεν θα αντέξεις! Έκανα 6 χημειοθεραπείες και 34 ακτινοβολίες στους λεμφαδένες. Εγώ όμως έκανα εκπομπή γιατί αυτό μου έδινε ζωή, μου έδινε δυναμη, μου έδινε τα όπλα για να χτυπήσω τον παλιάτσο. Γιατί για μένα ο καρκίνος είναι ένας παλιάτσος δεν έχει τη δύναμη να μας νικήσει. Έχουμε εμείς τη δύναμη να τον νικήσουμε. Και όταν μου λέγανε ότι αύριο πρέπει να ξεκινήσω χημειοθεραπεία γιατί πέθαινα, εγώ πήγα στην Πάρο να κάνω μπάνια για να του δείξω του φασουλή ότι δεν τον φοβάμαι!»
xa08.jpg
(Kώστας Χαρδαβέλλας)

Μάλιστα αποκάλυψε ότι «Το ζεϊμπέκικο του νικητή», όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου του, το χόρεψε ένα βράδυ, Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν οι γιατροί τον είχαν ενημερώσει ότι ήδη είχε ξεπεράσει την ασθένεια.
xa01.jpg
(Θεόδωρος Ρουσόπουλος)

«Είπα στους φίλους που είχαμε καλέσει στο σπίτι: "Κάντε στη μπάντα όλοι σας! Γιατί θέλω να χορέψω!'' Και χόρεψα για μένα το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. Εκείνη τη στιγμή πέταγα. Γιατί ήξερα ότι είχα νικήσει και είχα κερδίσει», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.
xa02.jpg
(Αλέξανδρος Λυκουρέζος)

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και τις ΦΩΤΟ:
xa03.jpg
(Αλέκος Φλαμπουράρης-Έλενα Κουντουρά)
xa04.jpg
(
Γιώργος Σούρλας-Πέτρος Δούκας)
xa07.jpg
(
Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας)
xa06.jpg
(
Εύα Αντωνοπούλου-Σάκης Τανιμανίδης)
xa09.jpg
(
Ζήνα Κουτσελίνη-Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος)
xa010.jpg
(Γ. Νταλάρας-Κων/νος Χαρδαβέλλας-Α. Νταλάρα)

xa013.jpg
(Kώστας Χαρδαβέλλας-Γιάννης Ζουγανέλης)