Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Κώστας με τη Δήμητρα προσπαθούν να καταπολεμήσουν το άγχος τους, περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ DNA, ενώ η μικρή Ζωή προσπαθεί με χαριτωμένους τρόπους να τους κρατήσει κοντά.

Η Στέλλα επιμένει ότι για όλα όσα της συμβαίνουν υπεύθυνη είναι η Μάνια, τη στιγμή που εκείνη υπόσχεται στον Μάνο ότι θα ερευνήσει την υπόθεση της διακίνησης πλαστού χρήματος. Η Αννίτα, συνεχίζοντας να ταλαιπωρεί ερωτικά τον Αντώνη, επισκέπτεται τον Θέμη και του δίνει μια πληροφορία που θα καθορίσει το επόμενο βήμα του στον πόλεμο που έχει κηρύξει στον Ηλία.

Ο Φώτης, μετά από εντολή του Κωνσταντίνου, προσπαθεί να πείσει τη Νίνα ότι ο γιος της πρέπει να μπει στην αδελφότητα γρήγορα και χωρίς άλλη καθυστέρηση. Ο Αλέξανδρος ενημερώνεται από τη Στέλλα ότι οι έρευνες σχετικά με τον βιασμό της αδερφής του έχουν κολλήσει, μιας και ο πατέρας του Χρήστου έχει μεγάλη δύναμη στο νησί και κατάφερε να το κουκουλώσει…