Το www.tasty-day.gr είναι ένα site μαγειρικής που θα βρει κανείς τις πιο νόστιμες συνταγές!

Δύο γνωστές κυρίες της δημοσιογραφίας, η Ελένη Καλογεροπούλου και η Έλλη Τριανταφύλλου έκαναν ένα διαφορετικό βήμα στην καριέρα τους και δημιούργησαν site με συνταγές.

kalogeropoulou_triantafyllou.jpg
Ένα site φτιαγμένο με μεράκι και κυρίως αγάπη για τη μαγειρική και το φαγητό.

«Η ιδέα για μια ιστοσελίδα, στην οποία θα μπορούσε να βρει κανείς αγαπημένες συνταγές από τις μαμάδες, τις γιαγιάδες, τις ξαδέλφες, τους φίλους και τις φίλες αλλά και από διάσημους σεφ και ταυτοχρόνως να ταξιδέψει σε γαστρονομικούς προορισμούς, να δει πως μπορεί να φτιάξει σπιτικό ροδόνερο ή ποια είναι η νέα τάση στο φαγητό «του δρόμου» και τι δίνει στον οργανισμό μας μια ταπεινή «μπανάνα» μας ήρθε ένα Σαββατοκύριακο που μπήκαμε στην κουζίνα το πρωί και βγήκαμε το βράδυ για να ετοιμάσουμε χριστουγεννιάτικα γλυκά για τα σχολικά bazaar των παιδιών μας», γράφουν στο site τους.

tasty_633_355.jpg
«Η μαγειρική, άμα την αγαπάς, είναι η πιο γλυκιά εκτόνωση, η πιο πληθωρική απόλαυση, μία από τις πιο λεπτεπίλεπτες δημιουργίες, η πιο γενναιόδωρη ικανοποίηση και σίγουρα μια από τις πιο άμεσες πράξεις προσφοράς προς τους αγαπημένους σου. Ότι δεν υπάρχει πιο ζεστό, πιο τρυφερό πράγμα από ένα κυριακάτικο μεσημέρι που το σπίτι μοσχοβολάει από το αρνάκι που σιγοψήνεται στο φούρνο».

«Ονειρευόμαστε το tasty-day να γίνει η "κουζίνα μας". Εκεί, που με ένα ποτηράκι κρασί, ένα ουζάκι, μια μπύρα ή ένα αγαπημένο τσιπουράκι, με μια τσακιστή ελιά και λίγο φρεσκοψημμένο ψωμάκι λέμε, και λέμε, και λέμε. Θα χαρούμε πολύ να γίνετε μέρος της παρέας μας. Να επιβραβεύετε τις καλύτερες συνταγές και να μας στέλνετε τις δικές σας» λένε η Ελένη Καλογεροπούλου και η Έλλη Τριανταφύλλου.