​Η Φαίη Σκορδά έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Γιώργο Λιάγκα, τη ζωή της μετά από αυτόν και την πρωινή ζώνη.

fay-skorda.jpg
Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar του «Make A Wish» και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

«Το ότι μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία να πούμε δύο λόγια στη Real ήταν μια κοινή απόφαση και το κάναμε για να μην μπούμε μετά σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι μια απόφαση που την πήραμε χθες και για εμάς το μόνο που μας νοιάζει είναι να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να μην αλλάξει η καθημερινότητά τους. Οι αποφάσεις μας, όσο μπορούμε, βέβαια, έχουν να κάνουν με το πόσο καλά είναι τα παιδιά μας και δόξα τω θεό μέχρι στιγμής είμαστε μια χαρά. Για εμάς σημαντικό είναι τα παιδιά μας και από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά θα προσπαθήσουμε να έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις», είπε και πρόσθεσε: «Για μένα πάνω από τη Φαίη είναι το μαμά. Τα παιδιά μου είναι πάνω από όλα».

Όσο για το αν υπάρχουν άνθρωποι που τους λέει τα μυστικά της απάντησε: «Έχω ευτυχώς στηρίγματα, καλούς φίλους. Έχω μια οικογένεια που είμαστε πολύ δεμένοι και φίλους που έχω πολλά χρόνια. Είμαι τυχερή που έχω ανθρώπους στη ζωή μου πολλά χρόνια. Έχω πάρει πολλή αγάπη, είμαι τυχερή. Αισθάνομαι πολύ κόσμο δίπλα μου».