​Μια σόμπα στάθηκε αφορμή για έναν απίστευτο διάλογο ανάμεσα στην Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Μουρατίδη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Κάνε μου Like» το βράδυ της Τρίτης.

Η παρουσιάστρια πρώτη φορά άφησε να υπονοηθεί ότι η σχέση της με το Νίκο Καρβέλα ΔΕΝ ανήκει στο παρελθόν!

«Είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές. Λες στον άλλον… πώς σε λένε; Νίκο; Πότε είναι; Στις 6 του Δεκέμβρη δεν είναι του Αγίου Νικολάου; Κάνω λάθος;», αναρωτήθηκε η Αννίτα Πάνια.

Τότε, ο Νίκος Μουρατίδης είπε στην παρουσιάστρια: «Με συγχωρείς ρε Αννίτα τώρα… Δεν ξέρεις πότε είναι του Αγίου Νικολάου και ήσουνα δέκα χρόνια με τον Καρβέλα»;

Και την απάντηση-ερώτηση της Αννίτας δεν την περίμενε κανείς.

«Ο παρατατικός προς τι;», ρώτησε η παρουσιάστρια χαμογελώντας με νόημα. «Είσαι δέκα χρόνια με τον Καρβέλα και δεν ξέρεις πότε είναι του Αγίου Νικολάου;», διόρθωσε την ερώτηση του ο Νίκος Μουρατίδης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στις αρχές του χρόνου έγινε γνωστό πως το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, μετά από έξι χρόνια γάμου και ένα παιδί. Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει όσα γράφονται, πληροφορίες λένε πως ο Νίκος Καρβέλας έφυγε από το σπίτι και συναντιούνται μόνο για το γιο τους, Ανδρέα, που παραμένει κύριο μέλημά τους.

Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν τον συνθέτη να έχει έρθει κοντά με την πρώην σύντροφό του, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου και την παρουσιάστρια με το συνεργάτη της, Νίκο Σαμοΐλη, με τους οποίους έχουν απαθανατιστεί σε διάφορες εξόδους.

Ωστόσο, μετά την χθεσινή δήλωση της Αννίτας Πάνια κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει!


ΔΕΙΤΕ το βίντεο...