Το παιχνίδι, που θα λατρέψουν όσες αγαπούν τη μόδα, τα ψώνια, όσες πιστεύουν στο γούστο τους! Κάθε εβδομάδα μια νικήτρια θα κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές της εβδομάδας!
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ.jpgΠαρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star θα είναι η Βίκυ Καγιά, που θα παρακολουθεί μια ολόκληρη εβδομάδα τις προσπάθειες των 5 διαγωνιζομένων και θα τις βαθμολογεί ενώ παράλληλα θα δίνει πολύτιμες συμβουλές στις ίδιες αλλά και στις τηλεθεάτριες.

Οι κανόνες είναι απλοί: Οι παίκτριες έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο και budget προκειμένου να «υπηρετήσουν» στιλιστικά το θέμα, που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας, καινούριο κάθε φορά, με απώτερο σκοπό να πάρουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες αλλά και από την Βίκυ Καγιά ώστε να προκύψει η νικήτρια της εβδομάδας, που κερδίζει 1000 ευρώ μετρητά!

Πρώτη «Shopping Star» της σεζόν αναδείχθηκε η 64χρονη Σταματίνα Καρδακάκη, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις τολμηρές επιλογές της αλλά και τα 1000 ευρώ!

Shopping Star της Εβδομάδας_A2.jpg

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 15:00, γνωρίσαμε 5 νέες παίκτριες της 2ης εβδομάδας.

- Η 40χρονη Άντζυ Σέπα, ιδιωτική υπάλληλος
- Η 56χρονη Ελένη Αβαγιανέλη, ιδιωτική υπάλληλος, μητέρα ενός παιδιού
- Η 26χρονη Αγάπη Γουργιωτοπούλου, διαιτολόγος
- Η 27χρονη Γεσθημανή Βενέτη, μακιγιέζ
- Η 35χρονη Σιμέλα Σιδηροπούλου, μακιγιέζ, μητέρα ενός παιδιού

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» στυλιστικά, είναι «Σέξι με δερμάτινα».
SHOPPING STAR - ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.jpg


Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία; Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»!

SHOPPING STAR
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00
Η μάχη του στυλ αρχίζει!

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Αρχισυνταξία: Πάττυ Ξυράφη
Εκτέλεση Παραγωγής: Noir Productions