Η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά στην ώρα της και η θεματολογία του «Πρωινό» ήταν πλούσια. Μάλιστα, στα πρώτα λεπτά, η Φαίη Σκορδά προανήγγειλε ότι στο τελευταίο κομμάτι της εκπομπής θα έχει καλεσμένη της την Δήμητρα Ματσούκα.

Κανείς δεν περίμενε, όμως, ότι λίγο μετά τις 11:35, και ενώ η παρουσίαστρια είχε δώσει «πάσα» για τη στήλη της μόδας - αφού μαγείρεψε παστίτσιο με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου - η εκπομπή δεν θα ξαναέβγαινε στον αέρα.

Για την επόμενη περίπου μισή ώρα, οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έβλεπαν διαφημίσεις και τρέιλερ των σειρών του σταθμού, μέχρι που λίγο μετά τις 12 ξεκίνησε η προβολή του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Γιατί «κόπηκε» έτσι ξαφνικά η εκπομπή; Τι συνέβη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, από τις 11 και κάτι στα στού��τιο ΚΑΠΑ από όπου και «εκπέμπει» η εκπομπή έχουν σοβαρό πρόβλημα, λόγω κακοκαιρίας με διακοπές ρεύματος.

Πληθώρα τεχνικών έχουν σπεύσει στο χώρο, προκειμένου να αποκαταστήσουν τα μεγάλα τεχνικά προβλήματα μιας και χάλασε ο υποσταθμός της ΔΕΗ και να… επανακάμψει η σωστή ροή του προγράμματος - κάτι που δεν μπορεί να γίνει προτού αποκατασταθεί η γεννήτρια.

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr