Ο χωρισμός τους, έπειτα από έξι χρόνια γάμου, ανακοινώθηκε και παρόλο που οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο – το οποίο έχουν ήδη βάλει μπρος – είναι καλές, τα δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά να μιλάνε και να επικοινωνούν μόνο για τα… απολύτως απαραίτητα, που αφορούν κυρίως στα παιδιά!

Μεταξύ άλλων, θέμα προς… επίλυση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι των παρουσιαστών είναι και οι φετινές γιορτές, που - όπως είναι αναμενόμενο - δεν θα τους βρουν κάτω από την ίδια στέγη.

Η Φαίη Σκορδά έχει εκμυστηρευθεί σε κοντινά της πρόσωπα ότι θα επισκεφθεί την πατρίδα της, το Κιλκίς, ώστε να είναι μαζί με την οικογένειά της, ενώ έχει ήδη σχεδιάσει τις λεπτομέρειες με τη μητέρα της, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας τις ημέρες των Χριστουγέννων, έχει προγραμματίσει ταξίδι στο εξωτερικό με τους φίλους του, Θέμη Γεωργαντά και Ηλία Κοκκοτό, αφήνοντας τον μικρό Γιάννη και τον Δημήτρη με τη μητέρα τους.

Την Πρωτοχρονιά, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι στην Αθήνα. Μάλιστα, ο ίδιος επιθυμεί να είναι μαζί με τα παιδιά του και να αλλάξει με εκείνα τη χρονιά. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει εκείνες τις μέρες και νέα γυρίσματα για τις ανάγκες του Rising Star .