Συνεργαζόταν επί χρόνια με το ζευγάρι και παρόλο που μεσολάβησε ένα διαζύγιο, η Σάσα Σταμάτη συνεργάζεται και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με την Φαίη Σκορδά και ζει «από κοντά» την καθημερινότητα της φρεσκοχωρισμένης παρουσιάστριας.

Η επί χρόνια φίλη του πρώην ζευγαριού, τρεις εβδομάδες μετά την επίσημη ανακοίνωση χωρισμού μίλησε on camera και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές δίπλα στην Φαίη μετά την ανακοίνωση του χωρισμού που έπεσε σα βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφέια.

«Η Φαίη είναι cool, ψύχραιμη, ακομπλεξάριστη. Έχω πάθει σοκ με το πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Της κάνουμε τρελά πράγματα και χαμογελάει. Τα προβλήματά της τα αφήνει σπίτι της, είναι επαγγελματίας. Ούτε κι εμάς θέλει να μας φέρει σε δύσκολη θέση, να μας στεναχωρέσει», είπε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Και συνέχισε: «Είμαι δίπλα και στους δύο, τους στηρίζω και ότι χρειαστούν είμαι εδώ. Δεν είναι άνθρωποι που ανοίγονται και λένε τι κάνουν μέσα στο σπίτι τους και την οικογένειά τους. Ούτε εγώ μου αρέσει όταν βλέπω κάτι να αρχίζω να ρωτάω τι και πως. Εγώ μια χαρά τους έβλεπα. Όταν κλείνει η πόρτα δεν ξέρεις πώς είναι ο άλλος με την οικογένειά του».