Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει γίνει έξαλλος, σχετικά με όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή, καθώς κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να χωρίζει με τη μητέρα του παιδιού του.

Ο γνωστός παρουσιαστής, όπως αναφέρει το περιοδικό «You Weekly» έκανε ένα τηλεφώνημα στον δικηγόρο του με τον οποίο συναντήθηκε αμέσως μετά το τέλος της πρωινής ραδιοφωνικής του εκπομπής μίλησε μαζί του για να καταθέσει μηνύσεις κατά των εν λόγω εντύπων.

Ωστόσο, η κίνηση του παρουσιαστή να επισκεφθεί τον δικηγόρο του δείχνει να τα διαψεύδει. «Όταν υπάρχει ένα παιδί πρέπει η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη με όσους γράφουν κάτι για την οικογένεια», αυτή την απάντηση έδινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε όσους τους ρωτούσαν για την σχέση του και τις φήμες περί χωρισμού.

«Δεν κρατιόταν με τίποτα και ήταν πιο οργισμένος από ποτέ», δήλωσε στο YOU στενός συνεργάτης του παρουσιαστή και συνέχισε: «Δεν μπορεί το παιδί να διαβάζει την μπούρδα του καθενός. Αν έχουν κάτι μαζί μου ας το γράψουν, αλλά ας αφήσουν ήσυχη την οικογένειά μου».