Απόψε στις 22:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται σε Α' τηλεοπτική προβολή το κατασκοπευτικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2012 «Η κληρονομιά του Μπορν»!
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ (1).jpg

Η υπόθεση:

Δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνιση του Τζέισον Μπορν στο κινηματογραφικό στερέωμα, ένας εντελώς καινούργιος ήρωας γεννιέται, ένας ακόμα πιο «εξελιγμένος» πράκτορας της CIA, του οποίου η ζωή ή ο θάνατος εξαρτάται από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών.
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ (2).jpg
Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον, καθώς γνωρίζουμε έναν κατάσκοπο, που έχει εκπαιδευτεί από το ίδιο πρόγραμμα όπως ο Μπορν κι επομένως είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός εκτελεστής, αλλά και μια πολυσχιδής προσωπικότητα, που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις, ιδίως όταν διατάζεται η εξόντωσή του…
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ (3).jpg

Αποτελεί την τέταρτη προσθήκη στη σειρά ταινιών Μπορν, η οποία βασίζεται στα βιβλία του Ρόμπερτ Λάντλαμ. Η τέταρτη ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Έρικ Βαν Λαστμπάντερ.
Ο Τόνι Γκίλροϊ υπογράφει το σενάρι�� αλλά και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Με προϋπολογισμό 125.000.000 δολάρια, η ταινία συγκέντρωσε 38,1 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τριήμερο προβολής της στις ΗΠΑ. Οι συνολικές εισπράξεις στο αμερικανικό box office έφτασαν τα 113,2 εκατομμύρια δολάρια και στον υπόλοιπο κόσμο οι εισπράξεις άγγιξαν τα 162,9 εκατομμύρια δολάρια. Παγκοσμίως απέφερε 276,1 εκατομμύρια δολάρια.
Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΝ (4).jpgΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τόνι Γκιλρόι
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέρεμι Ρένερ, Σκοτ Γκλεν, Στέισι Κιτς, Έντουαρντ Νόρτον, Ρέιτσελ Βάις

Δείτε το trailer…