Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από το Voice το βράδυ της Τετάρτης, ήταν και ένας παίκτης που διαγωνίστηκε με το κομμάτι "Δεν Λες Κουβέντα" του Δήμου Μούτση που ερμήνευσε η Σωτηρία Μπέλου.

Ωστόσο, όταν έφτασε η σειρά της Έλενας Παπαρίζου να σχολιάσει, η τραγουδίστρια έκανε… γκάφα και είπε ότι δεν ήξερε το κομμάτι αυτό, ούτε και ποιος το ερμηνεύει.

«Εγώ θα πω κάτι που θα ακουστεί εντελώς κουφό. Ένιωσα με αυτό το τραγούδι που ερμήνευσες ότι δεν σε γνώρισα καθόλου. Γι' αυτό δεν γύρισα και την καρέκλα. Ίσως να φταίει πως δεν γνωρίζω καθόλου και το τραγούδι. Ποιος το τραγουδάει αυτό;», είπε συγκεκριμένα η κριτής του μουσικού σόου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, «ξέσπασε» σάλος στα social media, ενώ και η ίδια η Έλενα φαίνεται ότι θέλησε να απολογηθεί μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media για το… ατόπημά της. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στη Σουηδία, ενώ πόσταρε και ένα μικρό απόσπασμα του κομματιού της Σωτηρίας Μπέλου που άκουγε από μικρή!

«Μεγαλώσα σε μια χώρα που η μουσική στους "δρόμους" των μεγαλουπόλεων ήταν πάντα western και mainstream. Ειδικά για μας, την τότε multinational νεολαία. Τα ωραία λαικά τραγούδια της Ελλάδας, τα μάθαινα από μικρή στη Σουηδία κυρίως από τους γονείς μου. Βραδάκια στο σπίτι με την οικογένεια και τα βινύλια στο πικάπ, στο αυτοκίνητο από κασέτες του μπαμπά αλλά και σε ελληνικά γλέντια με τους συμπατριώτες μας στο Göteborg. Kι ήταν πάντα πολύ γλυκά τα συναισθήματα που ένιωθα με τις διπλοπενιές του μπουζουκιού. Έτσι αγάπησα τη Βίκυ Μοσχολιού, την Χαρούλα Αλεξίου, το Γιώργο Νταλάρα, το Γιάννη Πάριο και τόσους άλλους σπουδαίους ερμηνευτές μας. Λυπάμαι πραγματικά που δεν ήξερα το "Δε λες κουβέντα", αυτό το ιστορικό -όπως καταλαβαίνω τώρα- τραγούδι, που έγραψαν ο Δήμος Μούτσης και ο Κώστας Τριπολίτης το 1981 για την σπουδαία ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου. Κι ας την άκουγε αρκετά συχνά στο σπίτι ο πατέρας μου. Συγκινήθηκα όμως που το άκουσα τις προάλλες στο The Voice of Greece! Η ελληνική μουσική ειναι απέραντα πλούσια, και εγώ ακόμα μαθαίνω... Ευτυχώς, τα Ελληνόπουλα που μεγαλώνουν ΣΗΜΕΡΑ στους 4 ορίζοντες της γης, έχουν την ευκαιρία μέσω του διαδικτύου να ενημερώνονται πολύ καλύτερα για την μουσική μας από ό,τι εμείς τότε. 🙏 I'm proud to be Greek! Πάντα! Υ.Γ. Αυτο όμως του Σαββόπουλου με την Σωτηρία, ήταν από τα αγαπημένα μας εκείνα τα χρόνια στο σπίτι», έγραψε.

ellen.png